Gönderen Konu: DİNİ ÜRÜNLER TEK BAŞLIK ALTINDA  (Okunma sayısı 37114 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
DİNİ ÜRÜNLER TEK BAŞLIK ALTINDA
« : 17 Ocak 2009, 01:25:37 »
KUR'AN-I KERİM CD'Sİ

Kur'an-ı Kerim CD'si talep etmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Bu posta adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır e-posta adresine iletişim bilgilerinizi (açık adresinizi) içeren bir e-posta gönderiniz!

UYARI!
Dünyanın neresinden olursa olsun tüm talepler imkanlar ölçüsünde karşılanmakta ve ücretsiz olarak gönderilmektedir.
Yurt dışından Kur'an-ı Kerim CD'si talep edecek gönüllülerin tereddütte kalmasına mahal yoktur.

PEYGAMBERİMİZİN HAYATI

Hz. Muhammed (S:A:V) hayatı ve bi kitap daha vardı hediye 2 si sadece kargo ücreti karşılığı bedava
kargo bedeli 10tl
telefon:02124613399dan sipariş verebilirsiniz

KUR'AN-I KERİM

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
15 TL kargo ücreti var

NAMAZ BROŞÜRÜ

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  ( kargo ücreti alıcıya ait)
Talep formunu doldurarak temin edebileceğiniz Namaz broşürleri ücretsizdir. Ödemeniz gereken tek bedel Kargo ücreti olan 5,00 TL'dir. Bu ücret Türkiye içindeki tüm iller için aynıdır. Talep adediniz kargo ücretini etkilemez. Sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki adreslere gönderim yapılabilmektedir.

BÜYÜK DUA HAZİNESİ VE MP3 HATİM SETİ

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (kargo ücreti alıcıya ait )
Buyuk Dua Hazinesi ve Mp3 Hatim Seti Hediye‏ sadece 7tl kargo ücretini ödeyerek sahip olabilirsiniz

KUR'AN VE NAMAZ ÖĞRETİM SETİ

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (kargo ücreti alıcıya ait)
sadece 7tl'lik kargo ücretini ödeyerek kitap ve iki vcd'den oluşan bu sete ücretsiz sahip olabilirsiniz

ALLAH DOSTLARI KİTABI

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (kargo ücreti alıcıya ait)
Kitap klubüne üye olup kargo ücretini karşılayanlara satış fiyatı 20 lira olan kitap hediye.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2011, 01:44:01 Gönderen: masumkedi »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Ücretsiz Kur'an-ı Kerim CD'si!!
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2009, 02:16:53 »
gönderdik bakalım hayırlısı   :)

teşekkürler paylaşımın için

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2009, 00:53:56 »
teşekkürler arkadasım. bende bi mail attım. bakalım durum ne olacak. =)

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2009, 10:22:19 »
teşkkürler. ben de istedim bakalım ne zaman gelecek :)

Çevrimdışı lemonyak

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2009, 10:45:14 »
hocam istemesine isteyelimde sonra cd'yi eve getiren vatandaş yardım adı altında bir 20 lik at deme gibi bir gaflette bulunurmu. Genelde böyle oluyorda artık güvenimiz kalmadı ondan soruyorum.
...

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2009, 11:42:27 »
hocam istemesine isteyelimde sonra cd'yi eve getiren vatandaş yardım adı altında bir 20 lik at deme gibi bir gaflette bulunurmu. Genelde böyle oluyorda artık güvenimiz kalmadı ondan soruyorum.
Doğru demişin vala dostum. Dine sömüren cok. Vala ben istedim ama bana at bi 20Lik derse , ver bakayım bi dal cigara da yanalım derim :D ondan sonra anlar heralde teneke oldugumu =)
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2009, 14:07:20 Gönderen: Mp3DeLiSi »

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2009, 13:52:53 »
arkadaşlar bana gelen maili aynen iletiyorum konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum :) :)

İlgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz. Talep ettiğiniz Kur’an-ı Kerim CD’si, belirtilen adrese en kısa süre içinde PTT aracılığıyla gönderilecektir. Bir Kur’an Gönüllüsü olarak siz de, diğer gönüllüler gibi, imkânlarınız ölçüsünde çoğaltım ve ücretsiz dağıtım hizmetini yapmak isterseniz, ‘nasıl gönüllü olabilirsiniz’ başlığı ile ‘ilkeler’ bölümündeki bilgiler, size bu konuda umuyoruz yardımcı olacaktır.

“Bir işe delâlet edip o hususta yol gösteren onu yapmış gibidir.” [Hadis-i Şerif]

Selam ve saygılarımızla…

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2009, 15:41:18 »
Sevgili arkadaşlar ürünler ücretsiz yollanıyor..Sizden para talebi de katiyen olmayacaktır..Kalın sağlıcakla..:-)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2009, 12:01:28 »
arkadaşlar bende  cd talep  etmiştim bu sabah  geldi  kargo ile  değil  normal posta ile hiç bir  ücret  ödemedim  tek cd  ama  komple  hatim  cd  si  okuyan  arkadaşın  seside  çok  güzel  annem çok  beğendi  :) paylaşım  için teşekkürler  :-*  resmini  koyacaktım ama dosya  boyutu  çok  büyük  diyor  bu işi bir  türlü beceremiyorum  :(
;)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2009, 12:02:54 »
tebrikler annene de slm söle ellerinden öp forum için :)