Gönderen Konu: bilgisayarım bozuldu yardım  (Okunma sayısı 2105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bilgisayarım bozuldu yardım
« : 27 Temmuz 2010, 08:24:55 »
biliyorsunuz gecen hafta evdekı bılgısayarım bozuktu tamıre goturduk povermı yanmıstı ne neyse yapıldı pc dun aksam pc basına gıttım bır baktım oc bır turlu acılmıyor yıne kendını baslatamıyor ya nasıl duzeltebılırım en sonkı gıbı baslat falan dıye bır seyler cıkıyo tıklıyorum ama yıne aynı yer gelıyo ya ne yapmam lazım bılen varmı  :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: bilgisayarım bozuldu yardım
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2010, 09:13:53 »
bilgisayarınızı windows kurulum cd sini takarak açın ve çıkan ekrandan istem kurtarma ile tekrar kurulum yapmanız gerekecek. nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız fazla kurcalamayın bilen birine bırakın. şuanda işletim sisteminiz çökmüş durumda yanlış yapılan kurulum ciddi veri kayıplarına neden olabilir. geçmiş olsun nurten hanım...
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2010, 09:21:20 »
teşekkürler aksam bu sekılde deneyecegım off ya nedır bu pc den cektıgım benım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2010, 09:37:19 »
sanırım pc niz biraz eski :) yada biryerlerde uyuşmazlık var. teknik serviste çalışan bir yakınınız varsa destek istemenizi tavsiye ederim. çünkü iyi bir pc kolay kolay baş ağrıtmaz ;)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2010, 10:18:55 »
yeni tamir gördüyse eger, mutlaka geri götürün tamirin de garantisi var1 -2 ay neyse
ucretsiz yeniden yapmalılar

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2010, 10:36:27 »
ayy yoksa orayamı gotursek neyse aksam en ıısı tamır ettırdıgım yere gotureyım ben beceremem sanırım evet eskı pc ondan oluyo bırazda oksıtlenmıs falan demıslerde  :-\