arkadaşlar kampanyalar için açtığım facebook sayfamda dolanırken birden kendisi çıkış yaptı tekrar girmek istediğimdede bana arkadaş listemde yedi kişinin etiketli fotolarıyla soru sordu etiketli fotograflar oldugu için birkaçını bilemedim

sonra karşıma şu yazı çıkmaya başladı :
Please come back in a little while
For security reasons, you are only allowed to authenticate your identity once every hour. Please come back then to try again. Sorry for the inconvenience.
arkadaşlar sorunu daha önce yaşayan varmı? hesabın kapanmaması için ne yapmam gerekiyor biliyormusunuz? yardımcı olursanız sevinirim

o kadar emeğimin boşa gitmesini istemiyorum
birkaç defa yanlış girersen e-posta'na mesaj geliyor, şifreni değiştirmen için

banada aynısı olmuştu, resimdekileri hatırlayamadım, birkaç defa denedikten sonra mesaj geldi şifremi yeniledim sorun düzeldi.
facebook hesabın kapanmıyor yani yanlış girsende
ben şifremi yanlış girmedim ama faceden şöyle bir mail geldi :
Sevgili Y.........
Facebook hesabınızın bir çeşit malware veya Koobface adı verilen bir virüs tarafından etkilendiğini belirledik. Bu virüsü bir arkadaşının yolladığı videoya davet içeren bir mesaj sonrası indirdin.
To restore your account, please log into Facebook and follow the instructions you see there. You can also learn more in our Help Center at:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinTeşekkürler,
Facebook Security Team
Adamlar olayı aşmış

bende hemen bir antivirirüs yaptım anında buldu sızıntıyı, yalnız onu bana atanı bi yakalarsam

direk teşhir edecem