Gönderen Konu: facebook güvenlik sorunu :(  (Okunma sayısı 1768 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
facebook güvenlik sorunu :(
« : 24 Temmuz 2010, 21:43:07 »
arkadaşlar kampanyalar için açtığım facebook sayfamda dolanırken birden kendisi çıkış yaptı tekrar girmek istediğimdede bana arkadaş listemde yedi kişinin etiketli fotolarıyla soru sordu etiketli fotograflar oldugu için birkaçını bilemedim :( sonra karşıma şu yazı çıkmaya başladı :

Please come back in a little while
For security reasons, you are only allowed to authenticate your identity once every hour. Please come back then to try again. Sorry for the inconvenience.

arkadaşlar sorunu daha önce yaşayan varmı? hesabın kapanmaması için ne yapmam gerekiyor biliyormusunuz? yardımcı olursanız sevinirim  :'( o kadar emeğimin boşa gitmesini istemiyorum :(
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
Ynt: facebook güvenlik sorunu :(
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2010, 22:06:43 »
birkaç defa yanlış girersen e-posta'na mesaj geliyor, şifreni değiştirmen için  ;)
banada aynısı olmuştu, resimdekileri hatırlayamadım, birkaç defa denedikten sonra mesaj geldi şifremi yeniledim sorun düzeldi.
facebook hesabın kapanmıyor yani yanlış girsende  :)

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: facebook güvenlik sorunu :(
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2010, 00:10:22 »
ben şifremi yanlış girmedim ama faceden şöyle bir mail geldi :

Sevgili Y.........
Facebook hesabınızın bir çeşit malware veya Koobface adı verilen bir virüs tarafından etkilendiğini belirledik. Bu virüsü bir arkadaşının yolladığı videoya davet içeren bir mesaj sonrası indirdin.

To restore your account, please log into Facebook and follow the instructions you see there. You can also learn more in our Help Center at:
 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Teşekkürler,
Facebook Security Team

Adamlar olayı aşmış :) bende hemen bir antivirirüs yaptım anında buldu sızıntıyı, yalnız onu bana atanı bi yakalarsam ;) direk teşhir edecem :)
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2010, 00:12:17 Gönderen: joyucel »
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.