amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende yengem için katıldım kısmet hayırlısı olsun. banada dr.bebeğin normal yodan olmaz hemen tüpbebek dene demişti ama allah nasip etti. hemde dr. olmaz dedikten bir ay sonra. şimdi 11 aylık meleğim. allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Sükunetcim katılıyorum canım sana. Bende geçtiğimiz yıl kızım için kontrole gittiğimde karsilasiyordum bebek için uğraşanlarla. Birde son aylarım da zekai tahir'e gittiğim için tüp bebek servisinde ordan oraya koşturan eş yada anne ablalar görüyordum. Rabbim isteyen herkese versin ve istemeyenlere de kokusuna hasret bıraksın. Götürüp çöpe atanlar,boğup öldürenler hiçte haketmiyorlar bu mucizeyi ya rabbimin bildiği var ki veriyor onlara da. Arkadaşlar bu arada görümcem temmuzda bana gelecek tüp bebek için bu 2.ve son şansı 7 yıldır uğraşıyor ve çok istiyor LÜTFEN ONA DUA EDER MİSİNİZ?
kimin ihtiyacı varsa ona çıkar hayırlısıyla umarım
Allah isteyen herkese nasip etsin.
kimileri ilk seferde başarıyor, benim bir yakınım 12 kez denedi..kısmet işte..inşallah Allah isteyenlere nasip eder..
Sükunetcim katılıyorum canım sana. Bende geçtiğimiz yıl kızım için kontrole gittiğimde karsilasiyordum bebek için uğraşanlarla. Birde son aylarım da zekai tahir'e gittiğim için tüp bebek servisinde ordan oraya koşturan eş yada anne ablalar görüyordum. Rabbim isteyen herkese versin ve istemeyenlere de kokusuna hasret bıraksın. Götürüp çöpe atanlar,boğup öldürenler hiçte haketmiyorlar bu mucizeyi ya rabbimin bildiği var ki veriyor onlara da. Arkadaşlar bu arada görümcem temmuzda bana gelecek tüp bebek için bu 2.ve son şansı 7 yıldır uğraşıyor ve çok istiyor LÜTFEN ONA DUA EDER MİSİNİZ?
inş olur yaa allah sabır versin .benimde ablamın yok çok acı.ben oğluömu sevemiyorum bile onun yanında.
9 Haziran - 9 Temmuz arası formumuzu doldurup tüp bebek tedavisi kazanan kişi Fatih Ayan olmuştur. Kampanyamız devam etmektedir.
3. tüp bebek tedavi paketini kazanmak için formu doldurabilirsiniz.
inş tedavisi sonuç verir evlat sahibi olur. Allah isteyen herkese versin evlat bambaşka birşey.