Gönderen Konu: Tüp Bebek  (Okunma sayısı 3696 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Tüp Bebek
« : 11 Mayıs 2010, 14:16:51 »
Arkadaşlar bilmiyorum ama belki ihtiyacı olan vardır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nazLiis

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Tüp Bebek
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2010, 14:35:49 »
ihtiyacı olan kazanır inş. :)

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2010, 16:45:52 »
ablam adına katıldım çıkar inş.memory hastanesi çok başarılıymış inş çıkar yaa

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2010, 16:50:32 »
site bende açılmıyor akşam evden bakayım.
hastadan hiçbir ücret talep edilmeyecekse çok güzel inşallah ihtiyacı olan kazanır çünkü tüp bebek sahibi olmak çok masraflı.

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2010, 17:25:22 »
ne zor bebek sahibi olamamak Rüzgar için heray kontorllere gittiğimde rastlıyorum bebek için uğraşan ailelere ve onlar için dua ediyorum.
kırılan umutlar,doktorun ağzından çıkacak tek bir cümleye odaklanan anne-baba adayları...
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah...
inşallah ihtiyacı olan birine çıkar tek milyonlar içinden tek bir aile olsada yüzü gülsün onların.
ve inşallah tutar çünkü tüp bebeğin tutmama ihtimalide varmış.
dualarım onlarla...

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2010, 09:04:33 »
Rabbim evlat sahibi olmak isteyipte olamayan herkese nasip etsin.
o bambaşka bir duygu herşeyin ötesinde .....sedece çocuk olmama durumunda değil farklı nedenlerden dolayıda insan tüp bebek düşünebiliyor.(genetik hastalıkların engellenmesi gibi)
anne adayı her kadının kesinlikle kontrollerini aksatmadan mutkala takip altında olması gerekir.
doktor parası bulamasa bile gerekirse lüks sayılan ihtiyaçlarını ertelesin gitsin kontrollere...
ve doktorun iyi olduğundan emin olsun.
buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama.
istanbul -osmanbeyde recep has var prof
Allah dünyasını ahiretini cennet etsin mükemmel bir doktor,tüp bebek konusunda çalışmaları varmı bilmiyorum ama renkli ultrason ve genetik konusunda uzman.
Allahım hastalıklardan uzak sağlıklı sıhhatli ilim islamiyet üzerinde evlatlar nasip etsin.

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2010, 09:07:00 »
o bambaşka bir duygu herşeyin ötesinde .....sedece çocuk olmama durumunda değil farklı nedenlerden dolayıda insan tüp bebek düşünebiliyor.(genetik hastalıkların engellenmesi gibi)
anne adayı her kadının kesinlikle kontrollerini aksatmadan mutkala takip altında olması gerekir.
doktor parası bulamasa bile gerekirse lüks sayılan ihtiyaçlarını ertelesin gitsin kontrollere...
Allah dünyasını ahiretini cennet etsin mükemmel bir doktor,tüp bebek konusunda çalışmaları varmı bilmiyorum ama renkli ultrason ve genetik konusunda uzman.
Allahım hastalıklardan uzak sağlıklı sıhhatli ilim islamiyet üzerinde evlatlar nasip etsin.
amin canım.Allah insaflı doktorların eline düşürsün ...3 yıldır yediler bizi ...boşu boşuna hiçbir gelişme yok.deneme tahtasına çevirdiler..
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2010, 09:12:47 »
recep beye gittiğimizde yanlızca bize iki tahlil yaptı biri cvs (göbekten sıvı alma)ve biri kan tahlili  11. haftada bebeğin sağlıklı olduğunu ve gelmemize gerek olmadığını söyledi ama biz  gittik tabii :)
ve gereksiz hiçbir tahlil yaptırmadı Allah razı olsun.
şimdi bir kızım var şükür.
tabii 9 yaşındada bir tosunum  :D :D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2010, 09:15:49 »
amin canım.Allah insaflı doktorların eline düşürsün ...3 yıldır yediler bizi ...boşu boşuna hiçbir gelişme yok.deneme tahtasına çevirdiler..
herkesin bir imtihanı var maalesef rabbim hayırlısını versin inşallah olacak sadece sabır ve dua .......ve sağlıklı olsun inşallah çünkü evladın hasta olması bir kanadını yarım bırakıyor.

Çevrimdışı turkmen3346

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 13 Mayıs 2010, 09:17:54 »
ne zor bebek sahibi olamamak Rüzgar için heray kontorllere gittiğimde rastlıyorum bebek için uğraşan ailelere ve onlar için dua ediyorum.
kırılan umutlar,doktorun ağzından çıkacak tek bir cümleye odaklanan anne-baba adayları...
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah...
inşallah ihtiyacı olan birine çıkar tek milyonlar içinden tek bir aile olsada yüzü gülsün onların.
ve inşallah tutar çünkü tüp bebeğin tutmama ihtimalide varmış.
dualarım onlarla...
amin ecmain ablam ya herkese allahım nasip eder inş...
herzaman destek verilir tabiki destek almak karşılıgında....