Gönderen Konu: ‎Dankek'den PSP kazananlar açıklandı!  (Okunma sayısı 7600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyaveliahtı

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: ‎Dankek'den PSP kazananlar açıklandı!
« Yanıtla #10 : 22 Temmuz 2010, 23:45:46 »
20 tanesini bana verdi sevgili yengen kendini oyla die 2 gün oyladım

bu cümle yeterli sanıırm sizi anlatmak için yengem size iyilik yapmış benim yarıştıgımı bilmeden kötü etmiş  :D Ben zaten bilgisayarcıyım elimde istemediginiz kadar psp mevcut kazananlarla da akraba filan degilim sadece forumdan dostlarım sultan turan da forumdan kübra çoruh ta ayrıca buldugunuz profil kübra çoruk a ait her kimse diger kazanan kübra çoruh   ;D ;D çok dikkatsizsiniz aysel hanım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin oy verin geri döneyim

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2010, 23:48:09 »
evet 20 tane şifre vererek iyilik yaptı
baktı gördü ben 1000 li puanlardayım
dedi benim elimde 400 e yakın face var ben 3 günde gecerim bunu
ve sana verdi yada kendi oyladı seni bilmiyorum.
son 1 haftada uctunuz 3 isim olarak.
o fake hesaplardan 3 isimede oy verildiğini gözümle görmesem belki sizleri gerck oyla kazandınız sanardım ama
gördüm sordum ve tüm facebook hesaplarının sana verildiğini diğer 2 isimde kaynıyla yani senle ilgili  oldugunu öğrendimmm

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2010, 00:01:51 »
sakin arkadaşlar sakin...

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2010, 00:02:25 »
abooooooo ne dolaplar dönüyor bende saf gibi her yarışmalarda milletten oy toplamaya çalışıyorum,aç 1000 hesap kazan mis gibi...........

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2010, 00:07:16 »
burdanda anlaşıldığı üzre çok kazananları desteklemeyin arkadaşlar...kendi dolaplarında dönüp dursunlar.

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 23 Temmuz 2010, 00:35:22 »
Ayselin  ve yelizin ne uğraşlar verdiğine ben bizzat şahidim.hergün her yerden tek tek oy istediler.serkan arkadaşın facede sadece 86 arkadaşı var,bunların ne kadarı hergün aktifti de bütün oyları alarak kazanabilidiniz acaba.zaten bu arkadaş sayılarınız kazanmanıza hiç de yetmezdi...diğer arkadaşlara geçmiş olsun...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 23 Temmuz 2010, 00:38:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ayselin  ve yelizin ne uğraşlar verdiğine ben bizzat şahidim.hergün her yerden tek tek oy istediler.serkan arkadaşın facede sadece 86 arkadaşı var,bunların ne kadarı hergün aktifti de bütün oyları alarak kazanabilidiniz acaba.zaten bu arkadaş sayılarınız kazanmanıza hiç de yetmezdi...diğer arkadaşlara geçmiş olsun...
teşekkür ederim burhan
yarışma ilk yazdıgı gibi 14 ünd bitseydi kazanan yeliz ben ve sevil abla yada büşra vural olacaktı.herkes bilir hergün herkesten oy istedim facebookta forumda bıktırdım milleti ama olmadı nasip değilmiş..oy verenler haklarını helal etsin hergün rahatsız ettim sizleri tıkla die :)
süreyi 1 hafta uzattılar kafalarına göre
son hafta girdi bu arkadaslarda

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #17 : 23 Temmuz 2010, 00:45:03 »
merhaba arkadaşlar sanıırm bir açıklama gerekiyor.
Kazananlardan biri kaynım evet bir kaç gün haberim oldu yarıştıgından ve zaten çevresinden dolayı baya bir puan toplamıştı daha öncede kazandıgı ama kimsenin bilmedigi dereceleri mevcut.
Benim ne günde 500 oy verebilecek kadar vaktim nede sabrım var...
Rengini gösterde evet hile yaptım kimileri beddua etti kimileri hakaret (Umarım döner kendine tutar)şimdi size soruyorum.Siz büyük ödüller sahibi olurken hilelerle göze batmadan çaktırmadan sahte hesap ve isimlerle girerken kazanırken sesiniz çıkmıyorda ilk defa bir psp kazanmış o mu gözünüze battı da hile dediniz.ben hep açık oynadım adımla sahte isimlerle girip kazanıpta sonra gelip aaa hile yaptı da kazandı demedim kendi kullanıcıma.Herkes önce bir kendine baksın öyle iftira atsın ve atarken de tutarkende iyi düşünsün.Destek isteyen kimseyi elimden geldigince geri çevirmedim bu bana destek olmadı diyip liste tutup oy vermemezlik yapmadım ama demekki bazı arkadaş gibi gördüklerimiz maşallah kendisi sütten çıkma ak kaşık olmuş.Benden bu kadar ilk ve son yorumumdu kimseyi birşeye inandırmak  gibi bir çaba sarfetmeyecegim zaten herkese gönlünden geçenin olmasını dilerim iyi yada kötü herkese iyi geceler.

Çevrimdışı sonsuzluk2010

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 23 Temmuz 2010, 00:56:36 »
aysel önncelikle senden özür dilerim.yarışma başladığındaki yanlış düşüncemden dolayı.evet o oyları ne zorluklarka topladık önce pc bozuldu sağolsun: melek ,sevil abla ve burhanın yardımlarızla devam ettim 2 gün sonra kayınpederim kalp kerizi geçirdi apartopar kırşehire geldik ve burda bu sıkıntının içinde gene yarışmaya devam etmeye çelıştımama baktımki 10 gün boşuna yırtınmışım bazı arkadaşlar 3 günde benim 10 günde topladığım oyu topladılar ve facelerinde 100 kişi bile yok vek ve bir kere yarışmayı paylaşım bile yapmamışken.neyse kazanmak çok önemli değil önemli olan yapılan haksızlık ve bunu yapan kişi ancak ve ancak yazıklar olsun diyorum.aç gözlülük ve samimiyetsizlik bu olsa gerek...
ayrıca yarışma boyunca bunalttığım tüm arkadaşlarımdan bende özür dilerim.ve hakkınızı helal edin ne zaman isterseniz destekçinizim gerçi 300-400 face alınca desteğe gerek te kalmıyo .....

Çevrimdışı sonsuzluk2010

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 23 Temmuz 2010, 00:59:11 »
ayrıca benim kimsenin psp gözüme batmadı senin kaynının yarıştığından haberin yoktu ama benim 1 haftadır var hatta senle facede konuştuğumuz günde biliyordum sadece senden duymak istedim fatma.