ülkere yazıklar olsun bi ip adreslerine bakamadı.
biz hergün yüzlerce oy topladık yarışmayı 1 hafta uzattılar
son 1 hafta,
rengini göster yarışması için ortak alınan 2000 adet facebook adresi ile oylandı bu kişiler ve kazandı.facebook ip falan görmüyor bu acıklıktan yararlanıp hile yapan kazanıyor
aysell bende sen kazandın sanmıştım, çok oyun vardı seninde, demekki arkadaşlar katlamış senin skoru.
forumdan hangileri oluyor kazananlar ?
aysell bende sen kazandın sanmıştım, çok oyun vardı seninde, demekki arkadaşlar katlamış senin skoru.
forumdan hangileri oluyor kazananlar ?
Forumdan değil misafir olarak takılanlardan biri
misafir başımızın tacıdır, tebrikler
X kişi
kampanyayı 1 hafta uzattılar bilgisayarımın arızalanması sonucu ben kampanyayı bıraktım.
bu 3 isim son birkaç gün türedi 500 500 artıp skorları katladılar.
bu isimler forumdan hemde hepsi aynı kişi.
rengini göster için acılan sahte facebooklarla oylandılar.
bu kişiler arkadaşım olamaz asla.
beni destekliyormuş gibi gözüküp sinsice 3 psp yide kazanan ............... ama ülkerde suç ne basit yarışmalar ip adresinden cakıyor örnek aker örnek eastpak canta..koskoca ülker ayakta uyuyorsa bu onun komikliği fakesi olan kazanıyor devir buna döndü artık eskiden elerlerdi ip leri hak eden kazanırdı.
kazanan kişilerin facebookları tıklayın
merak ediyorsanız forumdan kim oldugunu
bu ark bana dost görünüp yardım eder gibi yapıp 3 psp yide kaptı ayakta alkışlıyorummm
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
sevgili arkadaşlar ben serkan ertan dogan aylardır üyeyim foruma çok giremesemde yakından takip ediyorum.Yarışmada ilk başladıgından beri günlerce gerek facebooktan gerekse özel çevremden oy istedim ve sonuçta hesabımda incelendi kazandım...Diger kazananlarda forumdan merak etmeyin 1 hediye yeter bana o kadar aç gözlü degilim aynı yarışmadan 3-5 kazanacak kadar...
Hile konusuna gelince bazılarının yazdıgı yorumlar gerçekten çok ilginç....
Lenovoda bayan profili açıp erotik sitelerden oy toplayanlarmı dersiniz

, aynı anda 8 yarışmada hile ile derece almayı başaranlarmı dersiniz

,geçen sene aynı yarışmadan farklı isimlerle 2 büyük hediye sahibi olanlarmı dersiniz

Yani herkes önce bir kendine baksın iftiradan önce kazandıklarını nasıl elde ettiklerini bir açıklasınlar....
kampanya veliahtı yani
sertan ertan doğan
forumdan doğan isimli, modun eşinin kardeşi...saf eğiliz biz kimi uyutuyorsun sen kimden oy istemişsinde kim sana oy atmış?

?
bir zamanlar kampanyaveliahtı nikiyle tofitada başkası oy topluyordu sen yoktun şimdi birden türedin nedense.....
rengini göster için acılan ortak 2000 facebooktan
20 tanesini bana verdi sevgili yengen kendini oyla die 2 gün oyladım
sonra bu fake hesaplardan bu kazanan 3 isime oy verildiğini gördüm
aa ben değilim kaynım dedi
nedense diğer 2 isimde siizn akrabalardan.....
rengini gösterde yengen kazanamadı ama acısını cıakrttı
3 psp kazandı o fake hesaplar helal olsunnn gönül rahatlıgı ile kullanınnnnn
foruma cok girmiyorsun ama maşallah tüm dedikoduları kacırmamışsın neden acaba
ben bile bilmiyorum
kim erotik siteden oy topladı kim 8 yarışmada birden kazandı senin bilmen hayrett dogrusu...
gercek oy toplamışmış git yaa .
elime 20 fake hesap gecti bu 3 isime oy verilen diyorum
3 üde akrabanız işte neyse gönül rahatlıgı ile satın .
kullanmaktan anlamazsınız zaten size göre değil bu tip cihazlar aşarrr