buneya herkezde bir bilmişlik ben şansımı deniyorum hergün 1 dakikadan az zaman ayırmak çok zor değil. herkeze kolay gelsin
eren birşey dediğimiz yok zaten, uğraş, uğraşının sonundada en azından bi mp3 player alırsın, hatta garanti ediyorum alırsın, ama bu sitenin büyük hediye vermesi çok zor, aradaki puan uçurumuna bak, 225 puandan sonra 2300 puanlarda adam gibi hediyeler
bende uğraşıyorum zaten uğraşmıyor değilim ama sadece kablosuz mouse için, yoksa bu site büyük ödül vermez
ben isterim Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Davet gönderildi arkadaşım.Davetimden üye olursanız çok sevinirim.
ben isterim Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Davet gönderildi arkadaşım.Davetimden üye olursanız çok sevinirim. 
Başka davetiye isteyen varsa hemen gönderebilirim.Davetiye isteyen arkadaşlar,özelden mesaj atabilirler.
davetiye yollarmısınız banada arkadaşlar
Davetiye alabilir miyim ?
Hediye alabilen varmı arkadaşlar yakın zamanlarda
UYARIYORUM!!!
sakın olaki şuan katılım yapmayın, denizliden bir numarayı ofis numaraları diye verdiler, ne alaka denizlide süper bir site, istanbul izmir olsa daha fazla inanılır, site basit daha ve destekleyen firma belirtilmemiş
arkadaşlar en son 02124440333 numarasından neler çektiğinizi biliyorsunuz, o yüzden şimdilik sakın katılım yapmayın!!!
Lütfen rica ediyorum Denizli'mizi böyle küçümsemeyelim.Yüz yılın altyapı projesi bizde, en uzun öten horoz kimde ? tabiki bizde,yanık koyun yoğurduda bizde..Eee daha ne olsun ..Lütfen ..