Gönderen Konu: XING Apple iPad sonuçları  (Okunma sayısı 2604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayisigim

• Usta Kampanyacı
XING Apple iPad sonuçları
« : 20 Temmuz 2010, 23:27:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bu konuyla alakalı

iPad’i kazanan ben miyim?Pelin Ayan tarafından 20.07.2010 tarihinde yazıldı.

iPad'i kazanan ben miyim?
Yoğun ilgi gören iPad kampanyamızda kazananlar belli oldu. “En çok başarılı daveti yapan 1 üyemiz ve davet edilenler arasından kazanan üyemiz kim?,” diye merak ediyor musunuz? İşte yanıtı burada ama herşeyden önce, tüm üyelerimize yoğun ilgi ve katılımları için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi, 9-30 Haziran 2010 tarihleri arasında, XING’e en çok başarılı davet gerçekleştiren 1  üyemizin yanı sıra, aynı tarihler arasında davetle gelen şanslı üyelerimizden biri de çekilişle iPad kazandı! Kampanya süresince, bizimle birlikte aynı heyecanı taşıyan üyelerimizin birbiriyle rekabetine şahit olurken, zaman zaman kendilerinden güzel yorum ve öneriler de aldık. Kısacası bu kampanya, hem biz hem de siz değerli üyelerimiz açısından oldukça verimli bir kampanya oldu.

Sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla bekleyen üyelerimizi daha fazla bekletmemek için hemen kazananları aşağıda paylaşıyoruz:

En çok başarılı daveti yaparak iPad kazanan üyemiz:
•    Güney Tangiz

Davetle XING’e yeni üye olarak iPad kazanan üyemiz:
•   Feridun Engin

Kazanan üyelerimizi tebrik ederiz  Üyelerimizle en geç 5 iş günü içinde XING profillerinde yer alan e-posta adreslerinden üzerinden iletişime geçiyor olacağız. Hediyelerini doğru adreslere ulaştırabilmemiz için kazanan üyelerimizin de tr-support@xing.com’dan  gönderilen e-postayı en geç 10 iş günü içerisinde yanıtlamaları gerekmektedir. Kampanya koşullarımız ve kampanyamız  ile ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız!

Size özel kampanyalarımız sürecek; bizi takip etmeye devam edin!

XING’i  iş çevrenizi genişleterek, etkin ve verimli kullanmanız dileğiyle,

Sevgi ve Saygılarımızla,
XING Ekibi adına

Pelin Ayan

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
Ynt: XING Apple iPad sonuçları
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2010, 23:32:43 »
feyk midir acaba  :P

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2010, 23:36:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kariyer Genç'te de kazanmış güney tangiz
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2010, 23:39:45 »
feyk midir acaba  :P
kesin ;D

adam iyi davet ediyor ya, sitesi falanmı var acaba

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2010, 23:45:56 »
fake hesaplar üreterek kazandıklarından şüphelenmedim, kişiler gerçek mi ondan şüphelendim.
kaç üye yaptığı da açıklanmamış, fake hesaplar ile kazandı diye damga vurmak olmaz.
umarım yine hak edene gitmiştir ödül  :)

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2010, 23:48:17 »
fake hesaplar üreterek kazandıklarından şüphelenmedim, kişiler gerçek mi ondan şüphelendim.
kaç üye yaptığı da açıklanmamış, fake hesaplar ile kazandı diye damga vurmak olmaz.
umarım yine hak edene gitmiştir ödül  :)
fake değildir büyük ihtimalle ya, o kadar zor değil üye toplamak yeterki internet aleminde biraz geçmişin birazda bilgin olsun

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2010, 23:54:41 »
benim kötü bir alışkanlığım oldu artık katılacağım kampanyaları unutmak, belki bir umut buradan kazanırdım  :)
dediğin gibi zor değil üye bulmak, birçok forumda belli bir geçmişi olan ve bilgisayar kullanan bir çevresi olan birinin kazanması hiçde zor değil.  :)

Çevrimdışı guney01

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2010, 13:34:23 »
Merhaba arkadaşlar. evet kariyergencide xingide ben kazandım. aynen üyelerimin bir tandesi bile fake değil ve hiçbiri ile alakam yoktur. arkadaşımızın dediği gibi internet leminde 4-5 yıllık bir geçmiş ile üye toplamak zor değil... aklınızda hiçbir soru işareti bulunmasın tüm üyeleri toplamak için çok çalıştım ve karşılığını aldım

(kariyergenç ve xing gibi köklü siteler çıkarılan üyeleri çok titiz bir şekilde inceliyor, ki kariyergençte 2. olan kişinin fake üyelerinin silinmesi ile ödülü verilmemiş sonunculuğa gerilemişti...)

iyi çalışmalar....
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2010, 13:36:39 Gönderen: guney01 »

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2010, 13:37:59 »
Merhaba arkadaşlar. evet kariyergencide xingide ben kazandım. aynen üyelerimin bir tandesi bile fake değil ve hiçbiri ile alakam yoktur. arkadaşımızın dediği gibi internet leminde 4-5 yıllık bir geçmiş ile üye toplamak zor değil... aklınızda hiçbir soru işareti bulunmasın tüm üyeleri toplamak için çok çalıştım ve karşılığını aldım

(kariyergenç ve xing gibi köklü siteler çıkarılan üyeleri çok titiz bir şekilde inceliyor, ki kariyergençte 2. olan kişinin fake üyelerinin silinmesi ile ödülü verilmemiş sonunculuğa gerilemişti...)

iyi çalışmalar....
güle güle kullan ödüllerini :)
bizimde nette 7-8 yılllık geçmişimiz var ama hep boş işlerle uğraştık ;D gençliğimi knight online illeti yedi bitirdi, sonrasıda forumlarda sürterek geçti ;D hiç yararlı bi işle uğraşmadıkki onca senedir ;D
güle güle kullan valla ipadi, yada kullanma sat, napcanki onu, parasıyla daha işine yarıcak bişi alabilirsin :)

Çevrimdışı guney01

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 21 Temmuz 2010, 16:10:04 »

iyi çalışmalar....
güle güle kullan ödüllerini :)
bizimde nette 7-8 yılllık geçmişimiz var ama hep boş işlerle uğraştık ;D gençliğimi knight online illeti yedi bitirdi, sonrasıda forumlarda sürterek geçti ;D hiç yararlı bi işle uğraşmadıkki onca senedir ;D
güle güle kullan valla ipadi, yada kullanma sat, napcanki onu, parasıyla daha işine yarıcak bişi alabilirsin :)

düşünmedim dostum daha satsammı kullansammı, sonuçta hediyedir satılmaz. ayıp olur.... :))) hele bir gelsinde...