sedef hastalığına karşı doğal çözüm. arkadaşlar ben birtanıdığıma istedim sedef hastalığına karşı şampuan ve losyondan 34 adet numune gönderdiler sizde isteyebilirsiniz.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
TEŞEKKÜRLER babam sedef hastası onun için mail attım
Ben de aile üyelerimden biri için numune istedim ancak şöyle bir yanıt geldi:
"Özellikle reklamlarımızın başlamasından sonra çok fazla numune talebi almaya başladık ve şimdiye dek numune isteyen çok sayıda kişiye ulaştırdığımızdan numune stoklarımız çok azaldı. Bu nedenle, elimizdeki numunelerden sadece gerçekten ürüne ulaşamayacak; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit gibi eczanelerinde de ürünün kolaylıkla bulunabileceği şehirler dışındaki illerden gelen numune taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. İstanbul içinde broşürlerimizin bulunduğu çoğu eczanede ürünümüzün numunelerinden de bulabilirsiniz. Eğer uğradığınız bir eczanede ürünümüzü ya da numunelerini bulamazsanız lütfen bizimle tekrar irtibata geçiniz. Biz doğrudan eczanenizle irtibata geçip bir şekilde numunemizden, ürün tanıtıcı broşürlerimizden ve de ürünlerimizden ulaştırmaya çalışırız. İlginize çok teşekkürler. Geçmiş olsun."
Yani İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmit'te oturuyorsanız boşuna numune istemeyin:))
ben izmirden istedim belki gelir
Tüh bu numuneler gerçekten lazımdı ama ben izmitte oturuyorum
ben cuma günü istedim cumartesi geldi çok hızlılar antalyaya istemiştim hemde çok fazla kargo ücretide yok