merhaba,yeni bir kampanya daha.Almanya’dan Tresan saç bakım ürünlerini ithal eden Fulser Ecz.San,şimdide 20 yıldır Almanya pazarında satılan ve yine doğal etken maddeler içerek yeni bir ürünü Türkiye pazarına sunuyor.
Bu ürün Almanya’dan yeni ithal ediliyor,henüz pazarda satışa baslamadı.Bu ürün henuz web sitelerinde mevcut degil,hazırlanıyor.
Blogumda şanslı bir kullanıcının olacak.
1 kişiye KRAUTERHOF Aloe Vera bakım ve fitnes geli 250 ml hediye edeceğim.Kampanyam 15 gün devam edecek.
30 Temmuz Son katılım tarihi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kampanyan güzel ama benim yazımın aynısını almışsın bloğumdan hatta renkleri bile aynı lütfen düzeltirmisin yazını
kampanyan güzel ama benim yazımın aynısını almışsın bloğumdan hatta renkleri bile aynı lütfen düzeltirmisin yazını 
değiştirdim ama
Kayit olun veya
giris yapin aynı şeyler yazıyor zaten.katılım koşullarını kendi cümlelerimle tekrar yazdım.
değiştirdim ama
Kayit olun veya giris yapin aynı şeyler yazıyor zaten.katılım koşullarını kendi cümlelerimle tekrar yazdım.
biliorum ordakilerin aynı olduğunu fakat rengi bile aynı olunca benim siteden kopya olduğu belli

yinede saol değiştirdiğin için. neyse bol şans herkese
hay Allah'ım ya .. iki kelime yazmayamı üşendin
bende katıldım kazanamayacağımı bile bile

bakalım bakalım kazanabilecekmiyim