ya benim bakım nedeniyle facebook adresime ulaşılamıyomuş, kusura bakmayın yazıyo, ne biçim iş

biri facebook hesabımı mı hackledi acaba
herkesi oyladım
Emin misiniz? 
tamamdır
ne tamamdır arkadaşım suana kadar sadece 12 kişiye bravo demişssin bide herkesioyladım diye yazıyorsun

çocuk mu kandırıyorsun?
Benim ismimi niye kırmızı yaptın Joyucel ? Ben 150 kişiyi desteklemişim daha ne ? Bu işe iyi sardırdın sende valla, 400 kere çekiliş hakkın olsa ne olacak kazanacak olan 1 çekiliş hakkıylada kazanır. Şansı fazla zorlamamak gerek. Bu kadar kasma kendini
Benim ismimi niye kırmızı yaptın Joyucel ? Ben 150 kişiyi desteklemişim daha ne ? Bu işe iyi sardırdın sende valla, 400 kere çekiliş hakkın olsa ne olacak kazanacak olan 1 çekiliş hakkıylada kazanır. Şansı fazla zorlamamak gerek. Bu kadar kasma kendini 

Sadece 3 kez 20 kişiye destek vermişsin Sco. Herşey ortada valla. Yarışma başlayalı kaç gün oldu bir bak bakalım.
O 150 sana verilen destek.
herkesi oyladım
Emin misiniz? 
tamamdır
ne tamamdır arkadaşım suana kadar sadece 12 kişiye bravo demişssin bide herkesioyladım diye yazıyorsun
çocuk mu kandırıyorsun?
niye yalan atayım ki tüm linklere tek tek tıklayıp
Fiat Bravo yolunda arkadaşını yalnız bırakmadığın için en çok sana Bravo! yazısı cıkıyor bende ..2 günde netim yoktu yeni geldi oy vermeye başladım...sizi niye kandırayım ki ??
hoppidi : Duygu : 96 kere Bravo,106 çekiliş hakkı
Bana diyene bak
Haa bu arada ben eş-dost-akraba-sevgili araya katmıyorum sadece tek hesabım var sadece ondan oy verdim oy aldım... Bunuda belirtmek isterim
Bana diyene bak
10 gün 20 kişiden 200 kişiye bravo demişim.
Bana diyene bak
10 gün 20 kişiden 200 kişiye bravo demişim. 
96 kere Bravo,106 çekiliş hakkın var,
Benim; 150 kere Bravo, 153 çekiliş hakkı
Başka yoruma gerek yok..

Sadece 3 kez 20 kişiye destek vermişsin Sco. Herşey ortada valla. Yarışma başlayalı kaç gün oldu bir bak bakalım.
O 150 sana verilen destek.
hoppidi cevabı vermiş zaten benim bişi dememe gerek yok! ben burda tartışma yaratmak istemiyorum sadece görünenleri koydum dikkatimi çekenleri kırmızı işaretledim kimsenin gücüne gitmesin kimseye garezim yok ama madem burda birbirimize destek vereceğiz bunu herkes yapmalı...