0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tanıdıkları oylarken yazan uyarı Oops! Bir günde en fazla 20 farklı kişiye Bravo diyebilirsin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız yan tarafta listedeki tanıdık isimleri görünce oylayasım geliyor yahu.alışkanlık yaptı oy verip oy almak..oylayıver gitsin ama oylamanın bi kötü yanı siz 10 kişiyi oylayıp 1 hak kazanıyorsunuz ama o 10 kişinin her biri 1 oy kazanıyor. yani şans düşüyor.içimdeki şeytanın yalancısıyım nasip kısmet meselesi arkadaşım eğer nasibinde varsa 1 çekiliş hakkı ile çekilişte kazanırsın nasibinde yoksa 1000 çekiliş hakkında olsa senin numaran çekilmedikten sonra bi işine yaramaz sonuçta ödül bir kişiye ne yazıkki ve çekiliş halka açık olarak noter huzurunda yapılacak. Hayırlısı dedim girdim bende herkese oy vermeye çalışacağım umarım bizden birine çıkarda hep beraber gezeriz bana çıkarsa söz istanbuldaki isteyen herkezi gezdireceğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız yan tarafta listedeki tanıdık isimleri görünce oylayasım geliyor yahu.alışkanlık yaptı oy verip oy almak..oylayıver gitsin ama oylamanın bi kötü yanı siz 10 kişiyi oylayıp 1 hak kazanıyorsunuz ama o 10 kişinin her biri 1 oy kazanıyor. yani şans düşüyor.içimdeki şeytanın yalancısıyım
yalnız yan tarafta listedeki tanıdık isimleri görünce oylayasım geliyor yahu.alışkanlık yaptı oy verip oy almak..