Gönderen Konu: hatim duamızı yapalım.  (Okunma sayısı 30699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
Ynt: hatim yapalım mı?
« Yanıtla #80 : 24 Temmuz 2010, 19:22:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar bana dua edin...tüp bebek tedavisine başladım bu ay...pazartesi kandil dualarınızı esirgemeyin..
RABBİM BU RAHMETLİ GÜNLERİNDE OKADAR RAHMET DAĞITIYOR Kİ İNŞALLAH BU DAĞITILANLAR ARASINA GİRERSİN İNŞALLAH.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.TEDAVİNİN  İYİ OLMASI ÜMİDİYLE RABBİMDEN UMUT KESİLMEZ MERAK ETME .DUALARIM HEP SENİNLE SÖZ VERİYORM.

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 25 Temmuz 2010, 01:10:27 »
Allah kabul etsın arkadaslar keske ben de bılsem de okusam :'( :'(

konuyu başka yere cekmeye calısan ınsanları sa duymayın gormeyın bence bu cok daha sınır bozucu ;)
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı demet

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 25 Temmuz 2010, 02:46:11 »
merhaba arkadaşlar Rabbim kabul etsin inşaAllah. ben bu hatmi kaçırmışım çok fazla nete giremiyorum. bir sonraki hatimde bana özel mesajla bildirirmisiniz.

Rabbim dualarınızı kabul etsin.

oy lütfe

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 25 Temmuz 2010, 08:29:32 »
küçükken hep anneannemin daha doğrusu  ninemin yanındaydım.cuma günleri mukabele olurdu. herkes gelirdi, tanımadığımız kişiler bile duyup gelebilir miyiz diyerek içeri buyur edilirdi. hiçbirşey anlamaz, sadece anneannemin yanında otururdum.herkes ne yapıosa aynısını yapmaya çalışırdım. açardım ellerimi, amin dediklerinde amin derdim. El Fatiha dediklerinde bakardım ki herkes ağız oynatıo, bende aynısını yapardım. bilmezdim içlerinden dua okuduklarını. sonra bana çok eğlenceli gelen gül suyu dökme ve selamlaşmaya benzer bişe yaparlardı.kim namaz kılmaya gitse arkasından odaya girer, aynı hareketleri yapar, o kişi görmeden pırrr die kaçardım. eve döndüğümde annemle yatarken yatakta ellerimi açıp ağzımı oynatırdım. ee napim El Fatiha diyince herkes öyle yapıodu aklımca ::)
annemle aramızda şu dialog geçmişti
annem: napıosun
ben: yat aşağı uyu ,dua okuorum
a: ne duasıymış, oku bakayım
b: eee şeeee ımmmm (Tarkan'ın o zaman büyük patlama yapan şarkısı) Seni gidi fındık kıraaannn yılanı deliğinden çıkaraaan kaderim püsküllü belam yakalarsam  :-*  :-*  amin  :D

bu anımı hatırlayınca paylaşmak istedim. umarım sıkmamışımdır sizi :)
Not: Bu olay tabii ki tümmm aileye anlatıldı ve rahmetli anneannem bana ilk duayı öğretti. İhlas Suresi :)

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #84 : 25 Temmuz 2010, 10:42:05 »
:D

Benim de kuzenim 4-5 yaşlarındayken çektiğim bi videosu var.

Seccadede namaz kılıyor. Ben de soruyorum Esra namaz nasıl kılınır diye.
Cevap: Ellerini böyle bağlıyosun. Sonra sessizce konuşuyosun

------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 26 Temmuz 2010, 02:10:40 »
küçükken hep anneannemin daha doğrusu  ninemin yanındaydım.cuma günleri mukabele olurdu. herkes gelirdi, tanımadığımız kişiler bile duyup gelebilir miyiz diyerek içeri buyur edilirdi. hiçbirşey anlamaz, sadece anneannemin yanında otururdum.herkes ne yapıosa aynısını yapmaya çalışırdım. açardım ellerimi, amin dediklerinde amin derdim. El Fatiha dediklerinde bakardım ki herkes ağız oynatıo, bende aynısını yapardım. bilmezdim içlerinden dua okuduklarını. sonra bana çok eğlenceli gelen gül suyu dökme ve selamlaşmaya benzer bişe yaparlardı.kim namaz kılmaya gitse arkasından odaya girer, aynı hareketleri yapar, o kişi görmeden pırrr die kaçardım. eve döndüğümde annemle yatarken yatakta ellerimi açıp ağzımı oynatırdım. ee napim El Fatiha diyince herkes öyle yapıodu aklımca ::)
annemle aramızda şu dialog geçmişti
annem: napıosun
ben: yat aşağı uyu ,dua okuorum
a: ne duasıymış, oku bakayım
b: eee şeeee ımmmm (Tarkan'ın o zaman büyük patlama yapan şarkısı) Seni gidi fındık kıraaannn yılanı deliğinden çıkaraaan kaderim püsküllü belam yakalarsam  :-*  :-*  amin  :D

bu anımı hatırlayınca paylaşmak istedim. umarım sıkmamışımdır sizi :)
Not: Bu olay tabii ki tümmm aileye anlatıldı ve rahmetli anneannem bana ilk duayı öğretti. İhlas Suresi :)

Benim de kuzenim 4-5 yaşlarındayken çektiğim bi videosu var.

Seccadede namaz kılıyor. Ben de soruyorum Esra namaz nasıl kılınır diye.
Cevap: Ellerini böyle bağlıyosun. Sonra sessizce konuşuyosun

;D ;D ;D ;D ;D
:)

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #86 : 26 Temmuz 2010, 06:13:38 »
dedemlerdeyken çekilmiş bi fotom var. yine ufağım , Kur-an sehpasında açık olarak duruo,başımda süslü siyah bi başörtü, eller açık sanki okuorum. ama dikkat edilmesi gereken nokta parmaklarda oje var hemde en kırmızısından :D :D :D
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2010, 07:03:20 Gönderen: glmcn »

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #87 : 26 Temmuz 2010, 12:37:53 »
15. cüz okunmuştur:)
Alah kabul etsinnn inşallaah
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

important

• Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : 27 Temmuz 2010, 15:27:18 »
27. ve 28. Cüzler Okundu  :)
Allah kabul etsin inş ..Allah herkesin gölüne göre versin her zaman..Amin

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 29 Temmuz 2010, 03:32:21 »
arkadaşlar bana dua edin...tüp bebek tedavisine başladım bu ay...pazartesi kandil dualarınızı esirgemeyin..

Rabbim inşallah nurtopu gibi bebekler verir size arkadaşım.semaya duayla açtığınız ellerinizi boş çevirmesin ,dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....