0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dünyada internete en çok para veren ülkelerden biriyiz hatta belki birincisiyiz ama kullandığımız şeye bakınn yaa
eğer düşündüğüm gibiyse sorununun çaresini buldum ağ bağlantılarımı sağ tıkla özellikleri tıkla. Klasörün resmini çek koy buraya.
kolera çokkk saol dün akşam biraz düzeldi bugünde hepten eski haline geldi gibi gerçi eski halide pek iyi değildi zaten ya neysee ama yine bozulursa diye de korkuyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkolera çokkk saol dün akşam biraz düzeldi bugünde hepten eski haline geldi gibi gerçi eski halide pek iyi değildi zaten ya neysee ama yine bozulursa diye de korkuyorum Ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp özellikleri açtığında orda "internet ağ geçidi" varsa, anlaki sorun ordadır
Sadece xp için geçerli, Vistada oluyormu bilmiorum;Masaüstüne gelinAğ bağlantılarım klasörünü sağ tıklayın ve özellikleri tıklayın.Açılan yer eğer resimdeki gibiyse ve bağlantınızda sorun varsa,Denetim Masası > program ekle/Kaldır > Windows bileşenlerini ekle/Kaldır > Ağ hizmetlerindeki OK işaretini kaldır > İleri Ve Mutlu son