Gönderen Konu: windows7 yardım :(  (Okunma sayısı 3585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SüsLü

• Ziyaretçi
Ynt: windows7 yardım :(
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2010, 03:39:01 »
e hadi bakalım alalım bari hazır taksitle bulmuşken  ;) sağ olun kafamdaki karışıklığı giderdiğinzi için  :-*

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2010, 03:42:27 »
her ne kadar ilk mesajımda seni 7 kullanmaya itiyorum gibi gözüksede en doğrusu "uzak dur" demek sanırım.
internet sorunu mu dersin, program sorunu mu dersin, ses sorunumu dersin. 1001 türlü sorunu var.
alışmak desen aylar alıyor zaten. bilgisayarıda yavaşlatıyor. alırsan hemen xp yükle..

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2010, 03:47:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
her ne kadar ilk mesajımda seni 7 kullanmaya itiyorum gibi gözüksede en doğrusu "uzak dur" demek sanırım.
internet sorunu mu dersin, program sorunu mu dersin, ses sorunumu dersin. 1001 türlü sorunu var.
alışmak desen aylar alıyor zaten. bilgisayarıda yavaşlatıyor. alırsan hemen xp yükle..
ben 1 tek sorun yaşamadım. çok hızlı hatta aşırı hızlı geldi eski pc me göre.
ses süper, programlar kurdum bir sürü hiçbirisinde sorun yaşamadım
internet oldugundan da hızlı.ben çok çok memnunum.sadece xp daha basitti alışmam birkaç gün aldı sadece alışmam.
yazılım olarak cok güzel bence.
belki senin bilgisayarın kaldırmamış olabilirmi ki 7yi ?
benim eski pc de wistayı kaldırmıyordu hep sorun cıkarıyordu.xp ile sorunsuz çalısıyordu
en iyisi bence ilk alırken ne varsa onu kullanmak.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 06 Eylül 2010, 03:51:08 »
aysell bozma beni lütfen  ;D biraz soğutayım dedim, her yeni başlayanı böyle sinsi taktiklerle soğuturum, huyum kurusun  :D

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 06 Eylül 2010, 04:01:15 »
aysell bozma beni lütfen  ;D biraz soğutayım dedim, her yeni başlayanı böyle sinsi taktiklerle soğuturum, huyum kurusun  :D
aa yapma ya neden sogutcan kızı.bence güzel ben tavsiye ederim.
teknolojinin en son cıkanı her zaman en iidir bence.yenilikleri takip etmekte fayda var.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 06 Eylül 2010, 04:06:51 »
neyse, zaten yüzündeki kafası karışmış ifadeyi göremeyeceğimden soğutmanın bi anlamı yok.
ama çevremdekileri her fırsatta böyle soğutarak çok güzel ifadeler seyredebiliyorum  :D (tabi sonradan, şaka olduğunu anlatıyorum)

Ay Allah'ım. Kötü müyüm neyim ben  ;D

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2010, 04:12:00 »
neyse, zaten yüzündeki kafası karışmış ifadeyi göremeyeceğimden soğutmanın bi anlamı yok.
ama çevremdekileri her fırsatta böyle soğutarak çok güzel ifadeler seyredebiliyorum  :D (tabi sonradan, şaka olduğunu anlatıyorum)

Ay Allah'ım. Kötü müyüm neyim ben  ;D
sendemi Brütüs  :D