yenı eklenen arkadaslarında oylarını verıdm arkadaslar

teşekkürler
Gerçi şimdiye kadar uyarmadıklarına göre serbest heralde. Bende katılayım bari kardesim adına 
modlardan uyaran yok herhalde kimseyi.herkes istediğinin adına katılabılır ama burada sadece kendimize oy isteyelim lütfen.sco surekli uyarıyor ama kimse dikkat etmiyor.
Saol Çatpat, beni doğru anlamışsın

Yanlış anlayan arkadaslar var ama onlarla kişisel bi sorunum yok sadece kuralları hatırlattım..
Arkadaşlar sanırım sıkıntı oluyor.. Lütfen herkes 1 er kişilik versin oylarını.Ha verdiniz tamam ama diğer uyelerimizide yönlendiricek sekilde fazladan verdiklerinizi )amca -dayı hala vs) buraya yazmayınız bari..Bakarız sayımız azmı 2. fotolarımızıda yazarız.Ama su anda boyle yazarsanız ve bizde bir anlık yanlış anlaşılmayla istemediğimiz halde ceza olayına girersek hoş olmaz ya.
Eş-Akraba-amca-dayı-kayınço için oy istemek yasak degilmiydi? Değilse bende istiycemde..
sco bu lafın bana sanırım sor bakalım ben bu sıte uzerınden esım ıcın hıc oy ıstemısmıyım ..... ben ıstemedım arkadas varmıs oy bende tesekkur ettım o kadar arkadasım yoksa yasak oldugunu bende bılıyorum emın ol 
az önce yenilerden oylamaya calıstım.karanlık soyadını gorunce sizsinizdir diye ümit karanlıkı da oyladım.arada mümini oylamamısım onu da oyladım.sanırım herkesı oyladım.
sağol nisa
ben zaten resmimi dün ekledim pekte oy toplamaya çalışmıyorum zaten 200 resim anca eklenir buna
DÜNYANİNNİSİ 4.oyu verdim.vermediysen sende benim linki oylar msın?