bana da dün prima ve fairy geldi arkadaşlar hiiç beklemiyordummmm ...
arkadaşlar ne kadar zamanda geldi size ben 2 3 haftadır bekliyorum tık yok
anneme fairy bugün geldi ben 1 ay önce üye yapmıştım..dağıtım başladıgına göre sizinkide gelir
ben artık ümidimi kestim kaç aydır üyeyim anketlerede zamanında katıldıgım halde bana birsey gelmiyor
banada geldi orkid gerçekten bonkör davrandılar iyi günlerde kullanın arkadaşlar...umarım en kısa zamanda deterjanımız de gelir...
annemede fairy ile bi küçük kutuda prima geldi.Orkidleri kaçırdık herhalde
Arkadaşlar bu siteye uzun zamandır üyeyim ve düzenli bir şekilde numune gönderimi yapıyorlar , bu zamana kadar üye oldupda doğru düzgün numune aldığım tek site diyebilirim size.
Arada bir siteyi dolaşıp anketleri doldurmanız , forum lara katılmanız yeterli oluyor. Kısaca MÜKEMMEL
Arkadaşlar bu siteye uzun zamandır üyeyim ve düzenli bir şekilde numune gönderimi yapıyorlar , bu zamana kadar üye oldupda doğru düzgün numune aldığım tek site diyebilirim size.
Arada bir siteyi dolaşıp anketleri doldurmanız , forum lara katılmanız yeterli oluyor. Kısaca MÜKEMMEL
bende bu dedıklerınızı yapıyorum ama bu güne kadar hiç bir şey gelmedi acaba merkezde oturmuyorum ilçede oturuyorum ondan mı gelmiyor anlayamadım
bende bu dedıklerınızı yapıyorum ama bu güne kadar hiç bir şey gelmedi acaba merkezde oturmuyorum ilçede oturuyorum ondan mı gelmiyor anlayamadım 
bende ilçede oturuyorum katıldıgım anketlerin numuneleri düzenli olarak elime ulaştı şimdiye kadar bende bu siteden çok memnunum
ilçelerde kargo şirketi var ama sivasın uzak bir ilçesiyse genelde kuryeyle geliyor zor olabilir, neden sivas nickteki 58 den