-
zihni berraklaştıran bitkisel bişey?
Gönderen:
ozlemce108
08 Tem, 2010 15:34
-
Arkadaşlar c.tesi sınava giricem ama özellikle sözele kendimi veremiyorum aynı yeri birkaçkere okumam gerekiyor. Stres yaptım herhalde. Bana önerebileceğiniz bitkisel bişeyler var mı?
-
Gönderen:
isimyok000
08 Tem, 2010 15:38
-
keşke bilsem de hem sana söylesem hemde ben kullansam cumartesi bende gircem kpss ye ama bu sen hiç çalışamadım seneye tam anlamıyla hazırlancam. girecek olan herkese başarılar...
-
Gönderen:
akeldan
08 Tem, 2010 15:40
-
bence sınava az birşey kalmışken bu tarz birşeyden uzak dur derim sindirim sisteminde ters bir etki yapıp da daha kötü etkilemesin seni.uyku düzenine dikkat et stres yapma derim sadece..söylemesi kolay gerçi kabul ediyorum ama az bir sınav kala yiyeceklerine vs daha dikkat et:).balık yağı içsen o etkili olabilir.bir de ben havuç suyu içerdim faydasını da gördüm ama sen yine de dikkat et:)
başarılar bu arada
-
Gönderen:
ozlemce108
-
keşke bilsem de hem sana söylesem hemde ben kullansam cumartesi bende gircem kpss ye ama bu sen hiç çalışamadım seneye tam anlamıyla hazırlancam. girecek olan herkese başarılar...
bende bi bu hafta çalıştım biraz,bide arada ders vermiştim ondan konu tekrarım olmuş oldu ama tarihim sıfır!
-
Gönderen:
ozlemce108
-
teşekkürler akeldan:)
-
Gönderen:
cangz
08 Tem, 2010 15:44
-
Adaçayı,papatya, ve rezene çayları iç sakinleştirir ve dinlendirir.(ayrı ayrı içilecek)
-
Gönderen:
ezel59
08 Tem, 2010 15:46
-
Adaçayı,papatya, ve rezene çayları iç sakinleştirir ve dinlendirir.(ayrı ayrı içilecek)
yalnız adaçayı ve rezene böbrekleri çalıştırıyo bildiğim kadarıyla sınavı berrak bi beyinle tuvalette geçirmek istemezsin sanırım..

sınava girmeden tatlı bişeyler yersen hafızan daha ii olur diye biliyorum, bol şans..
-
Gönderen:
isimyok000
08 Tem, 2010 15:49
-
benim bildiğimde tatlı şeyleri çok tüketincede ilk yediğinde enerji verir ama kısa sürede şekerin yine düşer ve tekrar şekere ihtiyacı olur vücudun. sonra fazla susamaya başlarsın. en iyisi farklı bişey yapma yanına soğuk bi su, birde sıcaklardan ani şeker düşmesi olursa kulanmak için bir adet şeker al yanına
-
Gönderen:
ozlemce108
08 Tem, 2010 15:51
-
bu aralar çok bunaldım dikkatimi toplayamıyorum,öyleki sınavda biri kolunu kıpırdatsa dikkatim dağılacak o durumdayım yani,off bitsede kurtulsam
-
Gönderen:
Esmanur
08 Tem, 2010 15:53
-
midenin alışık olmadığı ürünleri tüketme..
Ayetel kürsi,felak ,nas suresi oku bir bardak suya ve iç........
annem okuldayken böyle yapardı

faydasının olduğuna inanıyorum şimdi iyi bir işim var...