Esra döktürmüşsün yabancı dilde.
Banada yardım et hiç yabancı dilim yok benim.
Bloğum yok ama izleyicin oldum nasıl yazacağım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEsra döktürmüşsün yabancı dilde.
canım hediyesiyle ilgili blogun linkini herhangi biyerde duyur face olabilir sonra izlemeye al, yoruma sadece duyuru linkini ve mail adresini yaz yolla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEsra döktürmüşsün yabancı dilde.
canım hediyesiyle ilgili blogun linkini herhangi biyerde duyur face olabilir sonra izlemeye al, yoruma sadece duyuru linkini ve mail adresini yaz yollacanım illa facede duyurmak gerekiyormu bloğda yayınlasak olur dimi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEsra döktürmüşsün yabancı dilde.
canım hediyesiyle ilgili blogun linkini herhangi biyerde duyur face olabilir sonra izlemeye al, yoruma sadece duyuru linkini ve mail adresini yaz yollacanım illa facede duyurmak gerekiyormu bloğda yayınlasak olur dimi.olur tabi canım zaten blogda duyur yazmış betty ama yukarda blogum yok dediği için face dedim ben.