Gönderen Konu: Çok Sinirlendim...  (Okunma sayısı 4098 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
Çok Sinirlendim...
« : 08 Temmuz 2010, 11:23:04 »
Biraz önce molfixten telefon geldi (gerçek gülücükler yarışmasında birinci olmuştuk)
-Büşra hanım tarafınızdan bir mail geldi bize hediyelerim ulaşmadı demişsiniz biz yolladık hatta bebeğinizin bezlerle çekilmiş resimlerinide web sitemizde yayınladık demezmi
evet hediyelerim ulaştı üstelik aylar önce bu mail yenimi geldi size dedim yeni yollanmış
ben yollamadım sonuçta aylardır biz yolladınız bezleri kullanıyoruz neredeyse bitmek üzere böyle bir şikayette bulunmam imkansız dedim
kusura bakmayın bir yanlışlık olmuş demekki dedi
ama çok sinirlendim amaç neydi acaba havadan 1 yıllık bez kazanmak mı beni karalamak mı nasıl insanlar var inanamıyorum >:(

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çok Sinirlendim...
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2010, 11:31:40 »
bi art niyet olduğunu sanmıyorum, mesaj gerçekten onlara yeni ulaşmış olabilir, veya dikkatsizliklerine gelmiş tarihe bakmadan aramış olabilirler.
bu kadarcık ufak bir şeye sinirlenir mi  :)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2010, 11:33:15 »
oradaki dikkatsiz bir elemanın hatası olduğunu düşünüyorum.
büyük bir ihtimalle dikkat etmeden sizi aradı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2010, 11:33:36 »
ben hediyem ulaşmadı diye hiç mesaj yollamadım ki işin tuhaf yanı bu ::)

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2010, 11:35:05 »
bence birisi şansını denemek sitemiş. sizin mailinizden gönderilmemiştir belki sadece isminiz kullanılmış olabilir.
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2010, 11:35:36 »
o zaman kötü bir ihtimâl düşünecek olursak; hesabınızın şifresini biri biliyor ve kendi adresine yollanması için sizin hesabınızdan böyle bir mesaj atıı  :-\

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2010, 11:36:40 »
bence birisi şansını denemek sitemiş. sizin mailinizden gönderilmemiştir belki sadece isminiz kullanılmış olabilir.

Aynen öyle. Uyanık geçinen insan çok dikkatli olmak lazım ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2010, 11:37:48 »
o zaman kötü bir ihtimâl düşünecek olursak; hesabınızın şifresini biri biliyor ve kendi adresine yollanması için sizin hesabınızdan böyle bir mesaj atıı  :-\
telefon açmasalardı direk gönderselerdi senin yerine alacaktı ürünleri  ??? ??? ???

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2010, 11:44:58 »
eğer dediğim gibi biri sizin hesabınızın şifresini biliyorsa, sizin haftalarca yarıştığınız bir yarışmada alacağınız ödülü kendi adresini yazarak alabiliyor.
ama dava açılırsada pişman olacağı bir ceza alır o ayrı. kim bile bile cesaret edebilir.
açıkcası tüm forumun hesabının şifresinide bilsem, böyle birşey yapmaya cesaret edemem  :D
bu gibi durumlar ile karşılaşan olursa ve ödülü başkasına yollanırsa hemen yasal yollardan hakkınızı arayın.
umarım kimsenin başına gelmez böyle birşey.

( bende kötülük habercisi gibiym  ;D geldim foruma karalar bağlatıyorum  :D )

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2010, 11:48:02 »
normal yollarla şifremi bilmesi imkansız  çok uzun ve karışık bir şifrem var ben kendi mailinden yolladığını düşünüyorum fakat iyi bir araştırma yapmış il ve ilçeyi yazmış