Gönderen Konu: canavarlarburaya.com ile kazan :)  (Okunma sayısı 56431 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Ynt: canavarlarburaya.com ile kazan :)
« Yanıtla #320 : 09 Temmuz 2010, 08:04:25 »
Arkadaşlar bana oy verenlere teşekkürler.Liste yapılmasını bekliyorum.Liste yapıldıktan sonra hepinizin oyunu vericem. ;)

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #321 : 09 Temmuz 2010, 08:41:43 »
 bende resmi cektim olmadı diye bunuu belki15 kez yaptım  birtürü niye onaylanmadı dedim  meğerse  kaydet diom sonra işilem yapmıyordum sonunda kızımın resmini cektim    saolsun kızım sonunda becerdi onay beklio bundan sonra bilgisarayda anlamadığımı ona soracam cocuklar bu işi bilio :D  bende arkadaşların liste yapsın toplu oy vereceğim  bilginize
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #322 : 09 Temmuz 2010, 08:45:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende resmi cektim olmadı diye bunuu belki15 kez yaptım  birtürü niye onaylanmadı dedim  meğerse  kaydet diom sonra işilem yapmıyordum sonunda kızımın resmini cektim    saolsun kızım sonunda becerdi onay beklio bundan sonra bilgisarayda anlamadığımı ona soracam cocuklar bu işi bilio :D  bende arkadaşların liste yapsın toplu oy vereceğim  bilginize
Aynen bende senin kadar uğraştım.Yükledim yükledim olmuyor en son dedim şu resme bi tıklayayım.Tıklayınca seçili hale geldi ;D

Çevrimdışı hesapaysel

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #323 : 09 Temmuz 2010, 08:48:29 »
Tozpembe79 Diyor ki:
evlendikten 1 ay sonra eşimin telefonuna bir çağrı geldi KADER  yazıyordu birkaç defa daha aynı kişiden çağrı geldi eşim telefonunu aldı ve cebine koydu migrenim tuttu çok üzüldüm akşama kadar yattım eşim ne oldu sana niye böylesin falan diye o da üzüldü akşam aklıma bir fikir geldi onun telefonunu elime aldım ve beni bir numara sürekli arıyor senin telefonunda kayıtlı mı bakalım dedim tamam dedi bakmaya başladık alfabetik sıraya göre bu arada o kim bu kim diye de sordum sıra KADERE  gelince ya bizim HÜSEYİN KADER  demez mi HÜSEYİN çok olduğu için soyadını kaydetmiş tabi çok rahatladım ve o günden bugüne gözümle görsem dahi her olayın bir açıklaması olduğunu ve karşındaki insana sormadan gerçeği öğrenmeden suçlama yapmamak gerektiğini kendime ödev edindim kimseye yargısız infaz da bulunmayalım lütfen arkadaşlıklar dostluklar evlilikler bu şekilde zarar görüyor bu annemin hesabı içimde başka  niyet olmuş olsa bu hesaptan kampanyalara girerdim kimsenin ruhu duymazdı  annem bu hesabını sadece sizlerin yorumları hoşuna gittiği için okuyor şimdiye kadar hiçbir kampanyaya katılmadı ve yorum yapmadı lütfen arkadaşlar yapıcı olalım yıkıcı olmayalım ben bu forumdaki herkesi çok seviyorum çevremdeki insanlar beni dürüst ve açık sözlü olduğum için çok seviyorlar o hesabı eşimin abisiyle birlikte onun adına açtık ben ısrar ettim o da beni kırmadı sağolsun açıklamalarım bazı arkadaşlar için yeterli olmuştur umarım çok üzüldüm ama  üzerinde durmuyorum sevgiyle kalın :)

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #324 : 09 Temmuz 2010, 08:50:23 »
canım üzülmee yanlıs anlaşılma olmuş bitti gitti :):) sıkma sen canınııı :)

Çevrimdışı tozpembe79

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #325 : 09 Temmuz 2010, 08:56:14 »
günaydın gülümsercim :D sıkmıyorum artık yazınca rahatladım :D :D :D

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #326 : 09 Temmuz 2010, 08:56:58 »
günaydın gülümsercim :D sıkmıyorum artık yazınca rahatladım :D :D :D

günaydn :D
ohh iii o zaman :D

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #327 : 09 Temmuz 2010, 08:58:37 »
ne olmuş ya buraya canavarlar hortladı sandım  :o

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #328 : 09 Temmuz 2010, 08:59:39 »
ne olmuş ya buraya canavarlar hortladı sandım  :o

:D :D günaydnnn bişey olmamıs :D

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #329 : 09 Temmuz 2010, 09:01:48 »
günaydın kedişim minnoşum 20 kusur beğeni almış teşekkürler 18 yaşını doldurmadı ama problem çıkarmazlar inş.