0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende oyluyacam herkesi
benım foto daha onaylanmadı,aslında onaylanmasa daha iyi gibi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım foto daha onaylanmadı,aslında onaylanmasa daha iyi gibi şeyda senin gibi düşünüyürom çok çirkin çıktım ya utanıyorum onay gelmedi ya şimdilik rahatım
Tozpembe,Scorpion,catpat,figom,duslersokagi,sonay,logcupasa ve tanıdığım diğer arkadaşlara da oylarını veriyorum
artık dönüşü yok ayisigim girdik bu yola bu rezilliği papatyaya gösterdim önce ileri derecede rezil haldeyim baya bi uğraştım bide korkunç olmak için korkunçtan öte bi haldeyim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım foto daha onaylanmadı,aslında onaylanmasa daha iyi gibi şeyda senin gibi düşünüyürom çok çirkin çıktım ya utanıyorum onay gelmedi ya şimdilik rahatım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinartık dönüşü yok ayisigim girdik bu yola bu rezilliği papatyaya gösterdim önce ileri derecede rezil haldeyim baya bi uğraştım bide korkunç olmak için korkunçtan öte bi haldeyim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım foto daha onaylanmadı,aslında onaylanmasa daha iyi gibi şeyda senin gibi düşünüyürom çok çirkin çıktım ya utanıyorum onay gelmedi ya şimdilik rahatım ben cok sempatik buldum hiç canavarımsı değildii