Gönderen Konu: hediyelerkazan.com puanları topla ister hediye ister para kazan...  (Okunma sayısı 7701 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serkan73

• Acemi Kampanyacı
  • **
HEDİYE PUAN SİSTEMİ

1- Hediye puan sisteminden puan kazanmak için forum uyesi olmanız zorunludur.

2- Hediye puan sisteminden puan kazanabilmek için ödüllü kampanyalarımız bölümünde devam eden ve ya devam edecek olan kampanyaları takip ederek istenilen görevleri veya maddeleri eksiksiz bir biçimde tamamlamış olma esası aranır.

3- Hediye puan sistemi gereği bir uye istenilen bilgiyi veya maddeyi eksik yapması halinde o kampanyaya ilişkin puan kazanamayacaktır.

4- Hediye puan sisteminden puan kazanan uyelerimiz hediye çekilişlerimize katılabilir veya hediye katoluğundan istediği hediyeyi kazanma şansı elde edebilir.( hediye katoğundan aynı puana sahip uyenin aynı anda aynı hediyeyi istemesi halinde ilk başvuran kullanıcı hediyesini kazanmış olur.Diğer kullanıcı başka hediye seçebilir veya yeni eklenecek hediyelerimzden birini tercih edebilir)

AYRICA HEDİYE PUANLARINIZ İLE PARA KAZANACAKSINIZ.AYRINTILI BİLGİ İÇİN HEDİYE KATALOĞU KATEGORİSİNDE BEDAVA PARA KAZANIN BÖLÜMÜNÜ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

5- Hediye puan sistemi içinde puanını kullanan uyemizden kullandığı puan hesabından düşülür.

6- Uyelerimiz puanlarını mesaj içindeki avatar altında ve kendi profiline tıklayarak görebilirler.

7- Hediye puan sistemi kurallarını hediyelerkazan.com istediği zaman deştirme hakkını saklı tutar.Tüm uyelerimiz bunu şimdiden kabul ve beyan eder.

daha fazla ayrıntılı bilgi için ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

HEDİYELERKAZAN.COM puanları ile kazanabileceğiniz hediye kategorileri;

* Hediye çekilişlerine katılma hakkı kazandırır.
* Hediye katoluğundan istediği hediyeyi bedava kazandırır.
* Hediyelerkazan.com puanları  ile para kazanır.Kazandığı puanı belirtilen hedeflere ulaştığında hesabına transferini isteyebilir.
* Hediyelerkazan.com  puanları ile ödüllü tahmit et kazan yarışmalarına katılabilir.

Ayrıca hediyelerkazan.com sitesine uye olduktan sonra facebook hediyelerkazan fan clubune uye olarak facebook fan sayfamıza ait özel kampanyalarımıza katılabilir.
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2010, 14:39:49 Gönderen: serkan73 »

Çevrimdışı SzolnoK

• Deneyimli Kampanyacı
    • Blog Kampanyaları Burada
Ynt: hediyelerkazan.com puanları topla hediyeleri yakala...
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2010, 15:54:53 »
çoook çok zor bir sistem

Çevrimdışı gül58

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • gül & fevzi
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2010, 17:44:34 »
evet bende biraz zorlandım karışık geldi  ;)
aşkım oğlum halid ....................

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2010, 06:34:02 »
sitede 13 kişi üye .ocaktan itibaren sadece adminin kuralları ve kazanılacak ödülleri yazdığını görebilirsiniz. görevi yaptım diye yazan 1 üyenin ise puanın verilmediği de gözüküo ;)

Çevrimdışı serkan73

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2010, 06:44:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sitede 13 kişi üye .ocaktan itibaren sadece adminin kuralları ve kazanılacak ödülleri yazdığını görebilirsiniz. görevi yaptım diye yazan 1 üyenin ise puanın verilmediği de gözüküo ;)

Puanlar site admini tarafından belli aralıklarla yapılmaktadır.

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2010, 06:54:27 »
bence üye çekmek için sahte kampanya düzenlemişler.2 görev var,ödüllerin puanı çok yüksek,admin dediğim gibi görevi yapan kullanıcıya puanı eklememiş. yine de üye olacak varsa bişe diemem ama incelediğim kadarıyla fake gibi duruo ::)

Çevrimdışı serkan73

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2010, 06:59:11 »

ocakta kayıt olarak açılmış bir site ancak hediyelerkazan.com bu forumda devam etmedi daha önce.Yeni aktif olarak devam etmektedir.Hediyelerkazan.com daha önce web sitesi olarak devam etmekteydi.Forum olarak uygulamayı 1 hafta oldu başlatalı.Yani daha önce böyle bir uygulamyı başlatmamaktadır.Kurallar ocak ayında başkaydı zaten.böyle kurallarımız yoktu burada.

Artı hediyeler sadece puanlama ile sınrlı değildir.Bazı kampayalarda ayrıca hediyede verilemektedir.Daha sonrasında puanlarınız karşılığında ödüllü tahmin et kazan ödülleride olacaktır.

Hediye kataloğu hediyeleride artacaktır.Şu an hazırlık aşamasındadır.O nedenle daha sonra tekrar belli aralıklarla ziyaret edebilirisiniz.

« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2010, 07:09:03 Gönderen: serkan73 »

Çevrimdışı serkan73

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2010, 07:04:32 »
bence üye çekmek için sahte kampanya düzenlemişler.2 görev var,ödüllerin puanı çok yüksek,admin dediğim gibi görevi yapan kullanıcıya puanı eklememiş. yine de üye olacak varsa bişe diemem ama incelediğim kadarıyla fake gibi duruo ::)

hediyelerkazan.com 2 yıldır var. buradan hediyesi gelmeyen arkadaş var mı bir araştır istersen.Geçen hafta web sitesi  panelinde  çekiliş sonuçları açıklanmış ve hediye kazanan bu forumdan uyeler var. Hediyeleride bu hafta içinde kendilerine gönderilecektir.

Ayrıca yanılmıyorsam bu forumdan daha önce hediyelerkazan.com sitesinden hediye kazanan arkadaşlar olmuştur.Bilginize.

Birşeye fake derken önce araştırın,kendi hissiyatınızla hareket etmeyiniz lütfen.

Uyanin puanı eklenmiştir.Tekrar kontrol etseydiniz görürdünüz.Görevi yapan kullanıcı zaten dün katlılım yapmış ve sonrasında puanı eklenmiştir.

« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2010, 07:06:08 Gönderen: serkan73 »

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2010, 08:10:31 »
ben kesin fake demedim fark ettiyseniz. bence dedim,gerekçelerimi söyledim. bence hediyelerin devamı gelmez gibi geldi .forumdan üye olan 2 arkadaşımızn hediyelerinin ulaşmadığını gördüm.bu benim düşüncem ;)
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2010, 08:23:13 Gönderen: glmcn »

Çevrimdışı serkan73

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2010, 20:47:37 »
ben kesin fake demedim fark ettiyseniz. bence dedim,gerekçelerimi söyledim. bence hediyelerin devamı gelmez gibi geldi .forumdan üye olan 2 arkadaşımızn hediyelerinin ulaşmadığını gördüm.bu benim düşüncem ;)

hediyeleri gönderilmiyen arkadaşlar geçen hatfa içinde açıkladığımız kişilerse bu hafta içinde gönderimleri yapılacaktır.

fakat daha önce kazanıpta gelmeyen arkadaşlarınızsa lütfen iletişime geçsin.Gereken incelemeyi yapıp,gerekeni yapılım.

Çünkü bizden hediye kazanan tüm uyelerin hediyeleri kendilerine gönderilmiştir.

sadece 1 kişi dışında gönderim yapılamıştır.Oda 15 gün içinde bizimle irtibata geçmemiş veya mailimize cevap vermediği için hediye hak edişi sona erdirilmiştir.
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2010, 06:55:08 Gönderen: serkan73 »