Bu arada 4 hafta önce buradaymış;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Yakında elimize düşer o.
linke baktımda ona ben de oy vermişim,kim istedi acaba oy
iletilerimde aradım yok,herhalde biri istedi face den!
evet senide gördüm bi kaç baska tanıdıgım kişiyide blki bulursunuz kimin oy istediğini
face teki msjlarım da da yok herhalde face sohbetten istedi herkimse! o zaman içimizden biri olduğu çok açık!
arkadaşlar kendi resmimizi face de aratamıyoruz değil mi?
Büyük terbiyesizlik yaptıkları şikayet ettim bende.
bu da aynı kişi di mi???
Bu arada 4 hafta önce buradaymış;
Yakında elimize düşer o.
linke baktımda ona ben de oy vermişim,kim istedi acaba oy
iletilerimde aradım yok,herhalde biri istedi face den!
evet senide gördüm bi kaç baska tanıdıgım kişiyide blki bulursunuz kimin oy istediğini
face teki msjlarım da da yok herhalde face sohbetten istedi herkimse! o zaman içimizden biri olduğu çok açık!
İyi de arkadaşlar, ben bu linki paylaştım çünkü bu linke oy verenler arasında Sertap Özaydın. Yani bu adamdan ne istiyorsunuz onu anlayamadım?
o bir kadın

belki arkadısıdır diye dusundum ben yada onun fakelerinden biri
ben adamı tanımıyorum nick bile çok yabancı .ortak payda o kişiyle birlikte benim de bu adama oy vermiş olmam. kimin oy istediğini bulabilseydim en azından o kişi belki bilirdi resmi kullananı.
Anladım, bu adamla direkt ilgiliyse mutlaka Taft'ta oy verenler arasındadır o zaman.
Anladım, bu adamla direkt ilgiliyse mutlaka Taft'ta oy verenler arasındadır o zaman. 
bence ilgili. çünkü adam taftada katılmış ve çalınan resim tafttakilerden. çalınan resim bu adama nurturia da oy veren biri tarafından kullanılmış . zincirleme ilerliyor. garip tesadüf,fazla garip.