merhabalar arkadaşar
ben lise mezunuyum kpss ye başvurdum. oradan ban şifreverdiler bu şifreyi internet sitesinden değiştir dediler değiştirdm. başka birşey yamama internetten tekrar başvurmama gerek varmı. hiç birşey bilmiyorum
başka birşeye gerek yok diye biliyorum.
ilk defa giriyosanız ve başvurunuzu okuldan yaptıysanız başka işleme gerek yok, ama sadece para yatırdıysanız başvurunuzu internetten yapacaksınız Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden girip sağdaki linklerden kpss ortaöğrenim ve önlisans başvurularından bilgilerinizi doldurmanız gerekli yine aynı yerden şifre değişikliği yapabilirsiniz..
Başka bir işleme gerek yok.Onların verdiği şifreyi değiştirmeniz yeterli.
bende kayıt yaptırdım gecenlerde ama 2008 de girmediğim için şifrem yok gerekte yokmus zaten.naptın össym merkezınden yaptın demı önce para yatırıp oraya gittiysen sana belge verdilerse tamam..
ben daha önce hiç girmedim ama varolan şifrenizi kullanın yazıyo neden acaba öss şifresinden mi bahsediyrlar ki
şifreni mutlaka değiştir.o şifre bundan sonraki yıllarda sınava girişteki başvurularda lazım olur. şifrenle ösym merkezine gitmeden internetten başvuru yapabilirsin.başvuru ücreti olan 3 tl yi vermeden .tabi bu yıldan sonra.
ama şifreni siteye girerek yanılmıyorsam bir gün içinde değişmen lazım
teşekkürler
başvurumu yaptım bürodan şifremide değiştirdim başkabir işleme gerek yok yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla
tekrar teşekkürler
banaa kimse cvp vermicek mii
ben daha önce hiç girmedim ama varolan şifrenizi kullanın yazıyo neden acaba öss şifresinden mi bahsediyrlar ki
ösym nin yaptığı herhangi bir sınava girmişsindir ve ozaman vermiştir size şifre o yüzden varolan şifrenizi kullanın diyor ama size verilen şifreyi değiştirmediyseniz şifre kendi kendini bloke ediyor ve yeni şifre almanız gerekiyor