Hotiç'ten stil sahibi moda tutkunlarını harekete geçirecek çarpıcı bir proje başlıyor. Sonbahar-kış kolaksionunu sizin seçimlerinizle belirleyecek olan hotiç, 1-31 temmuz arasında gerçekleşecek senin imzan projesiyle yine fark yaratacak.
Hotiç web sitesini ziyaret eden herkes, sonbahar- kış kolaksiyonundan en beğendiği 5 ürünü seçecek. Kendi seçtiği ürünlerle oluşturduğu kolaksiyona isim verecek ve ünlü moda tasarımcıları gibi imzasını atacak.
En çok oy alan 3 ürünü seçen katılımcılar oluşturulacak bir jüri tarafından değerlendirilecek ve
belirlenen 50 kişi hotiçten 250 tl'likhediye çeki ile ödüllendirilecek.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
valla burdan gecen yıl bir ayakkabı aldım çok çok menunum hayatımda sahıp oldugum en saglam ve en pahalı ayakkabıydı diyebirim:)
ödül sezonda bir ayakkabı yani
Güzel bi yarışma merakla bekliyorum
burda beyin fırtınası yaparsak daha iyi olur,favorileri belirleyebiliriz.sezon modası hakkında ilgi alanım olduğu için az çok bilgim var1 yıldır falan bootie tipi ayakkabılar yaz ve kış sezonunda gündemde.başarılı bir tarz ve imza olması için geleneksel kalıpların dışına çıkmak lazım.bana göre favori ayakkabılar:en başta H13- H32- H39.diğer önemli favori (bihter sağolsun) H46 olabilir.5.tercihimi ben H11, H12 ve H17 arasından yapmayı düşünüyorum.
sezonda bir ayakkabı evet ama bot çanta ve çizme alamazsınız 250 liraya
başlamış bu arada ilgilenenlere duyurulur
H50 , H19 , H20 , H14 , H40 bunlarda katıldıklarım herkes benzerlere oy verirse kampanya sonucuna etkimiz olur die düşündüm
H50 , H19 , H20 , H14 , H40 bunlarda katıldıklarım herkes benzerlere oy verirse kampanya sonucuna etkimiz olur die düşündüm
beğendiklerimiz de bayağı birbirini tutmuş

beyin fırtınası da iyi fikirmiş
bende katıldım teşekkürler