bu sefer hepimize çıkacak hissediyorum
Bayrama özel HARIBOLANMA başlıyor! Hafta içi hergün sayfa hayranları arasında yapılacak çekiliş ile 20 şanslı HARIBO sever, 1'er kg HARIBO kazanıyor!!! İlk 20 HARIBOCU için 17.00'ı bekleyin!
süper di mi? 
müthiş bir haber bu hafta 100 kişiye verecek demek,inşallah forumdan en az 50-60 kişi kazanır
bu seferde çıkmazsa ne diyim ben bu şansıma

ama çok güzel bir haber doğrusu
umarım bizede çıkar haribo bende çok büyük heves oldu altın verseler bu kadar sevinmem
Bayrama özel HARIBOLANMA başlıyor! Hafta içi hergün sayfa hayranları arasında yapılacak çekiliş ile 20 şanslı HARIBO sever, 1'er kg HARIBO kazanıyor!!! İlk 20 HARIBOCU için 17.00'ı bekleyin!
süper di mi? 
süper ama isterse 100 kişiye versinler yine de bana çıkmaz burdan..umudumu çoktaann yitirdim haribodan
benim oğluş çok umut bağlamış galiba geçen bilgisayara bakıp ayı ayı dedi yine

hariboya ayı diyor sıpam,bir kere annem dur belki ayı çıkar demiştim,ordan kalmış yavrumun aklında..
hala kazanamadık yalancı çıktım çocuğa ,akşam giderken alayım bari
1. Alpay Çakır
2. Eray Suyabatmaz
3. Murat Toklu
4. Mesude Aybar
5. Esra Selimoğlu
6. Erdem Ersoy
7. Dinçel Özay
8. Gülhan Atas
9. Nergis Karaca
10. Mustafa Demirbay
11. Fatma Ilik
12. Umit Kadaifci
13. Buket Bahadır
14. Tuba Arıbuğa
15. Ezgi Postacı
16. Ahmet Tugay İmren
17. Tuğba Ünal
18. Müge Tasiyan
19. Seyran Arıkan (Seyran Arıkan)
20. Sümeyye Özten
Tebrikler...
Kazanan arkadaşların iletişim bilgilerini Ç.şamba gününe kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine adı ve soyadı ile birlikte göndermesini rica ediyoruz. Ç.şamba günü sonrasında adreslerini gönderen HARIBO severlerin hediyeleri, kargo şubesinde bekletilmemesi için bayram sonrasında gönderilecektir.