10 tllk geliooo
kazanmk gerçkten sans işiii
inşallah sizlerede cıkar
orumdan olmayanlara cıkınca cok anlamsız gelio bana

kmseye cıkmıomus gibi
arkadaşlar benim ve ilkkez kazandım isterseniz tek tek inceleyin lütfen bilip bikmeden konuşmayalım bugüne kadar doğru düzgün hiç bir yarışmaya katılmadım blog vslere katılıyorum sadece o da şans işi zaten sizlerden facede destek vs istemiyorum çünkü yarışmalara hiç katılmıyorum hariboda da ilkkez kazandım hatta komple bakın pozlu soyadlı biri var mı diye ondan sonra hakkımda konuşun lütfen.üzüldüm
arkadaşlar pozlu emel benim ve ilkkez kazandım isterseniz tek tek inceleyin lütfen bilip bikmeden konuşmayalım bugüne kadar doğru düzgün hiç bir yarışmaya katılmadım blog vslere katılıyorum sadece o da şans işi zaten sizlerden facede destek vs istemiyorum çünkü yarışmalara hiç katılmıyorum hariboda da ilkkez kazandım hatta komple bakın pozlu soyadlı biri var mı diye ondan sonra hakkımda konuşun lütfen.üzüldüm
İmzamı atarım buna kanka:)
arkadaşlar pozlu emel benim ve ilkkez kazandım isterseniz tek tek inceleyin lütfen bilip bikmeden konuşmayalım bugüne kadar doğru düzgün hiç bir yarışmaya katılmadım blog vslere katılıyorum sadece o da şans işi zaten sizlerden facede destek vs istemiyorum çünkü yarışmalara hiç katılmıyorum hariboda da ilkkez kazandım hatta komple bakın pozlu soyadlı biri var mı diye ondan sonra hakkımda konuşun lütfen.üzüldüm
İmzamı atarım buna kanka:)
teşekkür ederim ufuk ya:) lipton bardaktan sonra tyam sevinmiştim sonunda diye böyle duyunca üzüldüm
Herkes istedigi kadar kazanabilir, kimsenin buna karışma hakkı yoktur..
aman ya valla sanki hiçbirimiz 3er 5er katılım yapıp kazanmadık bugüne dek.kazansan nolcak emelcim ahada ben 2. yi kazandım geçen twitterdan kimeneki.vakit ayırdım bekledim şans bana vurdu napalım yani.üzülme hiç
Öncelikle tebrikler emel:)
Bu arada bana bardak borcun var unuttum sanma:D
aman ya valla sanki hiçbirimiz 3er 5er katılım yapıp kazanmadık bugüne dek.kazansan nolcak emelcim ahada ben 2. yi kazandım geçen twitterdan kimeneki.vakit ayırdım bekledim şans bana vurdu napalım yani.üzülme hiç 
tebrik ederim ben de seni:) bakalım tam benlik ya hariboyu o kadar istemiştim ki bir de tam jelibon hastasıyım arkadaşlarım doğum günümde jelibon alırdı bana

gelsin hemen ya:)