0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy şoktayım bende kazanmışım, ama haberim yok ne mail ne telefon gelmedi nasıl ulaşıcaz acep..mail geldi bana bilgilerimi istemişler hem açıklandığı gün geldi mail o gün gönderdim bilgilerimi
ayy şoktayım bende kazanmışım, ama haberim yok ne mail ne telefon gelmedi nasıl ulaşıcaz acep..
bilgilerini göndermeyenlerin bilgileri bekleniyormuş 1 ağustosta adreslere postalanacakmış fotograf makınaları göndermeyenler göndersin bence haklarını kaybetmeden
ben de kazanmışım ilk olucak da yaş sınırı varmydıı bide 1 ağustosta elimizdemi olcak???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de kazanmışım ilk olucak da yaş sınırı varmydıı bide 1 ağustosta elimizdemi olcak??? kimlik fotokopisi istemiyolarsa 18den büyük yolla bilgileri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de kazanmışım ilk olucak da yaş sınırı varmydıı bide 1 ağustosta elimizdemi olcak??? kimlik fotokopisi istemiyolarsa 18den büyük yolla bilgileri ne olarak kaydettiğimi hatırlamıyorum ama tc istiyo ondan bulabilirler dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de kazanmışım ilk olucak da yaş sınırı varmydıı bide 1 ağustosta elimizdemi olcak??? kimlik fotokopisi istemiyolarsa 18den büyük yolla bilgileri ne olarak kaydettiğimi hatırlamıyorum ama tc istiyo ondan bulabilirler dimikesin ama kazandıysan gönderirler ayrım yapmasınlar 18 büyük küçük diye 200 kişiden biri olmak kolaymı
benim makina geldi sitedekinin aynısı rengi koyu gri ekranı büyük çok beğendim..