bu izmirli engin bilgisayarmı oynuyor her oyuna girişimde karşıma çıkıyor yenilmektende bıkmadı kerata
bu izmirli engin bilgisayarmı oynuyor her oyuna girişimde karşıma çıkıyor yenilmektende bıkmadı kerata 
benimde karşıma hep o çıkıyor,engin dingin...
Oyun hala aynı, oynanmıyor doğru dürüst. Yarın da deneyeceğim, yine aynı olursa benden bu kadar diyeceğim.
Hala aynı. Ben daha topu bile görmeden rakibim bana gol atıyor. Daha top ekranda bile yokken. Benim için bu kampanya burada bitmiştir. Daha da oynamam.
Oyun hala aynı, oynanmıyor doğru dürüst. Yarın da deneyeceğim, yine aynı olursa benden bu kadar diyeceğim.
Hala aynı. Ben daha topu bile görmeden rakibim bana gol atıyor. Daha top ekranda bile yokken. Benim için bu kampanya burada bitmiştir. Daha da oynamam. 
bende ilk günler oynadım puanım 1. dende yüksekken sıralamada yoktum tiskindim bende bıraktım

değmez daha düzene oturmamış.
s.a. ben de hastası oldum bu oyunun, 1 mbit internetle gayet guzel oynanıyor.ödüller de cillopmuş,
arkadaşlar.puanlar sıfırlanmış galiba.eee bu haftanın birincisi belli mi oldu.sıralama tamamen değişmiş.bildiri de yok sayfada?