Ben kendi resmimi ekleyemedim bir türlü. Kameradan çekim yapıyorum ama boş beyaz bi kafa oluşuyor:D
Ben kendi resmimi ekleyemedim bir türlü. Kameradan çekim yapıyorum ama boş beyaz bi kafa oluşuyor:D
Bende kamera yok onu deneyemedim. Ama normal kamera ile resim cekip jpg olarak kaydedip onu gonderebilirsin sanırım.
Dene kısmında top çok yavaş sekmiyor oynama yerinde de kare kare ilerliyor. Gene tam oturmamış. Puan falan eklemiyor botla oynuyor.
bız 300 puan alıyoz mıllet mubarek 2000 2000 alıyo nasıl ıs anlamadım.
Az önce farklı bi rakip buldu ama karşıdaki bekleniyor falan dedi kaldı öyle. Dahada bişey olmadı.
Rakip olmasa bile botlarla eşleştirecek merak etmeyin. Oyun henüz hazır değil. Yeni bir birikenparam macerası başlıyor. Rakipleriniz belli aslında. Bilenler bilir, cbn,angel,bot,dejavuyy 

ben de rakip bekliyorum. sıralamaya girenler nasıl rakip buluyormuş?
Rakip olmasa bile botlarla eşleştirecek merak etmeyin. Oyun henüz hazır değil. Yeni bir birikenparam macerası başlıyor. Rakipleriniz belli aslında. Bilenler bilir, cbn,angel,bot,dejavuyy 
ben de rakip bekliyorum. sıralamaya girenler nasıl rakip buluyormuş?
Oyunda sorun var belli zamanlarda duzeliyor rakip veya botla eslestiriyor. Ama belli olmuyor saati bu sabah hic eslestirmiyordu.
HTTP/1.1 200 OK
Content-Type text/html; charset=utf-8
Content-Length 0
Server Jetty(6.1.16)
ya bu ya da şu çıkıyor anlayan var mı bu şeylerden?
<msg t='sys'><body action='uER' r='1'><u i ='509' m='0'><n><![CDATA[Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin]]></n><vars><var n='id' t='s'><![CDATA[917]]></var><var n='session' t='s'><![CDATA[917-1277923024197]]></var><var n='ipAddress' t='s'><![CDATA[]]></var></vars></u></body></msg>
<msg t='sys'><body action='uCount' r='1' u='10'></body></msg>
ne operasyon mu açılmıyor ki bu yazılar çıkıp duruyor sistem bozuk galiba senin yöntemler işe yarıyor mu ki