Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ten e-posta hizmetine kayıt olmuşsanız hemen size aktivasyon maili geliyor olması lazım nede olsa google'ın alt yapısı.
Kayit olun veya giris yapin ten e-posta hizmetine kayıt olmuşsanız hemen size aktivasyon maili geliyor olması lazım nede olsa google'ın alt yapısı.
Eee, şu ana kadar bitmiş olmalı diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyum?
sorun yok gecde olsa geldi dün
ben de katıldım
Email Subscription Confirmed!
sitenin renkleri çok hoşuma gitti
Aktivasyon ile her türlü testi yaptım. Hiç bir sorun yok gibi gözüküyor. Google alt yapısı kullanıyorum. Sorun olacağını sanmıyorum.
Katılan herkese teşekkür ederiz... Ederiz.. Blogumuzu sadece yarışma olduğu için değil takip etmek için de ziyaret etmenizi istiyoruz... İsterseniz kendi yazılarınızı üye olarak paylaşabilirsiniz zaten.. Herkese açık özgür bir platform.. Yarışmanın kazananı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresten görebilirsiniz. Kendisi ile iletişime geçildi ve gri ipod shuffle'ı elime ulaştığında kendisine ileteceğim. Ufak bir yanlışlık yapmışım... İlk başta 1 gb demiştik fakat en az 2gb ipod shuffle varmış onu kendilerine ileteceğiz... Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'u takip edin... ve yazılar yazın... iyi günler.
bu konu buraya neden geldi blok kampanyalarındaydı
üstelik bittide
Yorumlarda Simge ismiyle Gri renk iPod Shuffle isteyen yarışmacımız hayallerindeki ödülü kazandı.
Kayit olun veya
giris yapin
Sanırım verdiğimiz hediyeden dolayı seviye atladı.