Gönderen Konu: Dışarı Çıkacağım. Bakkaldan, Marketten Ne Alsam Da Hediye Kazansam?  (Okunma sayısı 9313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
İşte sizlere yeni bir konu daha, dışarı çıkmadan birbirimize buradan danışabiliriz. Bir kaç lira vererek nereden, ne hediye kazanabiliriz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
yenilikçi fikirlerin için tebrıkler yeni sahip çok güzel bir konu başkığı olmus bir çoğumuzun işine çok yarıcak.toplu market alışverişi yapmaya giderken bu knuyu ziyaret ederiz artık :)

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
yenilikçi fikirlerin için tebrıkler yeni sahip çok güzel bir konu başkığı olmus bir çoğumuzun işine çok yarıcak.toplu market alışverişi yapmaya giderken bu knuyu ziyaret ederiz artık :)

Rica ederim firuzeyno10, beğenmene sevindim. Kimse cevap yazmayınca silmeye karar vermiştim. Biraz daha bekleyeyim dedim, iyi ki demişim. :)

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
Bi dışarı çıkmaya üşenmesem bimdeki bravoları toplucam da evden çıkasım gelmiyo  :)
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Aynen benimde ya son güblerde sadece işim olduğunda çıkıyorum ondada hep unutuyorum eve gelince aklıma geliyor :D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
bende nedense marketten çok pazarları seviyorum dun bakırköy pazarındaydım her hafta gitmeye çalışırım  marketlerde oradaki samimiyeti,iyi malı bulamıyorum açıkcası  :)

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
200 ml çamlıca gazozu al,çokoprens çıkabilir kapağından..bana çıktı ama alcak yer bulamıyom... ;D
moustache pig :D

Çevrimdışı LeadRi61

• Usta Kampanyacı
Bi dışarı çıkmaya üşenmesem bimdeki bravoları toplucam da evden çıkasım gelmiyo  :)
Bimde dahamı ucuz oluyor bravolar. Normalde ne kadar hiç almadım brovada  ;D

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
bende bi çıkabilsem pınar kido süt alıcam çekilişte belki çıkar bişeyler ama lafta kalıyor. birde saray bisküvi alıp pasdtayı yapıp resmini yolluycam ama  çıakmıyorumki  :-\
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
Hadi arkadaşlar, biraz daha birbirimizi motive edersek hepimiz dışarı çıkabileceğiz. :D