evy baby isteyene tekrar numune gönderiyor... üstelik 2 günde elinize ulaşıyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kızıma gelmişti mart ayında dogacak yigenime istedim.teşekkürler.
şimdi mail geldi numune gönderimi olmadıkları yazıyor
Sayın Fatma Doğan,
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Evy Baby ürünlerinden numune gönderimi yapılmamaktadır.
Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.
herşeyi anlatmış dimi açıkca
...
Sayın Fatma Doğan,
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Evy Baby ürünlerinden numune gönderimi yapılmamaktadır.
Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.
herşeyi anlatmış dimi açıkca 
banada aynı mail geldi arkadaşım. numune gönderimi yokmuş
cevap gönderme konusunda çok iyiler.. ben de bu sabah istedim ve az önce geldi cevap.. numune gönderimleri yokmuş:(
ama nasıl olur... ben istedim..yerli malı olduğu için denemek istiyorum dye... 5 dk içinde telefon açtılar. iki gün sonrada gönderdiler.. başka sitede arkadaşlarıma söyledim onlarada aynı şekilde gönderdiler... tuhaf geldi şimdi bana... 4 tane 4 numara bez yolamışlar...
ben de istemiştim bana da cevap gelmedi.
bu arada mrb arkadaşlar yeni üye oldum
banada numune gönderimi yapamıyoruz diye mail geldi malesef evy baby şu anda numune gönderimi yapmıyo