A. R. Kelleci'den bahsediyosun. O eşi sanırım. Eşinin face hesabıyla katılıyo heryere
"Hayır cnm" bir kalıp kalıp arkadaşlar. hani "yok canım daha neler" gibi
Emin cinsiyetim erkek. hayırdır istatistik mi yapıyorsun?
kadınların bol olduğu forumda da hemen dedikodu arkadaş. yok canım dedi yok cinsiyeti ne. Allah müstehakınızı versin:D
kıllı döşüme oy vermeyenleri de ayrıca kınıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMesajla destek istemek garip bir şey mi arkadaşlar?
Bana hergün bir sürü mesaj geliyor destek için ve hepsine cevap vermeye çalışıyorum.
"Benden destek isteniyor ama vermiyorum" diye konu başlığına yazıldığına da ilk defa şahit oldumbunu benim için mi yazdın acaba kalamar anlamadım
Hayır cnm sana yazmadm![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"Hayır cnm" bir kalıp kalıp arkadaşlar. hani "yok canım daha neler" gibi
Emin cinsiyetim erkek. hayırdır istatistik mi yapıyorsun?
kadınların bol olduğu forumda da hemen dedikodu arkadaş. yok canım dedi yok cinsiyeti ne. Allah müstehakınızı versin:D
kıllı döşüme oy vermeyenleri de ayrıca kınıyorumben dedim ama erkek diye
Çok Yakışıklıyım. Döşüm kıllı.
diyor ama imzasında
=bu forumda 1 kişi daha var kız mı erkek mi karar veremiyorum bi türlü sorcam bi gün
rowentaya kız resmi koydu
hep canım diyor herkese.ama adı erkek ismi =
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinA. R. Kelleci'den bahsediyosun. O eşi sanırım. Eşinin face hesabıyla katılıyo heryereaa nerden bildinn tebrik ederim.
yani bayan mı o? kullandıgı face erkek ismimi