ya of ya
kırk yılda bir bişey kazandım diye sevinirken nazar 7 lt düdüklü tencerenin yerine 5 ltlik göndermişler
ne yapayım bu durum da biri akıl versin
irsaliyedeki numarayı aradım malum bende iş çıkışı gördüğüm tencereyi için cvp veren olmadı
7 lt mi demişlerdi eğer öle dedilerse öyle yolamaları lazım hemen bir mail atıp durumdan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin bence
7 lt mi demişlerdi eğer öle dedilerse öyle yolamaları lazım hemen bir mail atıp durumdan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin bence
evet 7 lt demişlerdi hatta attıkları maildede belirtmişlerdi ve mail de hala duruyor durumu fark ettiğim gibi irsaliyedeki numarayı aradım cvp yokk tabi mail attım emsan tartışma bölümüne de yazdım yarın cvp vermezlerse sco ya hak vererek şikayet vara yazarım artık
şikayet etmeden önce firmaya ulaş canım bence egerki ulaşamazsan hakkını ara bazen gereksiz şikayetlerimiz kazandıgımız firmaya ihanet etmiş gibi oluyor
şikayet etmeden önce firmaya ulaş canım bence egerki ulaşamazsan hakkını ara bazen gereksiz şikayetlerimiz kazandıgımız firmaya ihanet etmiş gibi oluyor 
ablam bende bakayım yarına kadar duvarında bişeyler paylaştığı taktirde bana dönmezse şikayet etmeyi düşünüyordum inş. şikayete de gerek kalmaz
2. hafta kazananları belli olmuş arkadaşlar tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tebrikler herkese.bende önlük kazandım.
1. periyotta mutfak önlüğü seti kazanıp bilgilerini göndermeyen yarışmacılarımızın yerine kazananların listesi şu şekildedir:
-Gamze Akıncıoğlu
-Ayşenur Erek
-Nilüfer Karanfil
-Yasemin Dramalı Kılınç
-Ümmühan Tarhan
Kazananların ad-soyad,T.C. kimlik numarası,adres ve telefon bilgilerini 6 Temmuz saat 12:00'ye kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermeleri gerekmektedir