Gönderen Konu: bugün benim için önemli bir gün  (Okunma sayısı 14427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Ynt: bugün benim için önemli bir gün
« Yanıtla #50 : 27 Haziran 2010, 14:45:16 »
Allah herikinizinde yanınıda ve yardımcısı olsun...hayat senin  için asıl şimdi başlıyor..

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #51 : 27 Haziran 2010, 23:06:31 »
canım arkadaşım dogum yapmış hatta 3 günlük olması gerekiyordu  yanlış hatırlamıyorsam ALLAH analı babalı hayırlı nasipli evlat etsin inşallah.Sanada acil şifalar diliyorum.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #52 : 06 Temmuz 2010, 11:38:49 »
Arkadaşlarım iyi dileklerinizi yeni okudum hepinizin duaları sayesinde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bi kaç günden beride bebeğim sarılık tedavisi görüyor sizlere kısa dönem destekte yardımcı olamadım bebeğin resmini sizlerle payaşacağım en kıza zamanda hepinize tekrar tekrar teşekkürler kardeşlerim iyi dileklerinizi okuduğumda okadar duygulandımki hepinizden Allah Razı olsun hepinize bol kazançlı kampanyalar
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 06 Temmuz 2010, 11:45:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlarım iyi dileklerinizi yeni okudum hepinizin duaları sayesinde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bi kaç günden beride bebeğim sarılık tedavisi görüyor sizlere kısa dönem destekte yardımcı olamadım bebeğin resmini sizlerle payaşacağım en kıza zamanda hepinize tekrar tekrar teşekkürler kardeşlerim iyi dileklerinizi okuduğumda okadar duygulandımki hepinizden Allah Razı olsun hepinize bol kazançlı kampanyalar
adını ne koydunuz acaba ?

Çevrimdışı homme

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 06 Temmuz 2010, 11:46:49 »
Gözünüz aydın, Allah analı babalı, sağlıkla, ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin  :-*

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 06 Temmuz 2010, 11:48:53 »
Canım Rabbim ilim islamiyet kuran ahlakıyla yetiştirmeyi nasip etsin.

sarılık önemli değil inşallah sarılık için bolbol emzir sütün yeterli değilse öm at tavsiye edebileceğim yöntem var fazlalaşır inşallah.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #56 : 06 Temmuz 2010, 11:58:11 »
Allah uzun ömür versin güzel yazılar yazsın inşaallah..sarılığı atlatır Allah başka sıkıntı vermesin..

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 06 Temmuz 2010, 11:59:21 »
Allah analı babalı büyütsün,kaderi güzel olsun.
inşallah kısa zamanda iyileşir

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 06 Temmuz 2010, 12:36:42 »
Ayy o heyecanı tatlı telaşı 8 ay önce bizde yaşamıştık uerim ben o mi kokulu meleğin yumuk ellerini :) allah analı babalı büyüütsün

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #59 : 06 Temmuz 2010, 12:41:57 »
ayyy allah yardımcın olsun ne güzel bir duygu saglıkla yavrunu kucagına al ınsallah canım  :-*
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ