0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy çok güzel bi duygu allah kolaylık versin, kolay bi doğum olur umarım senin için. bugün benim içinde önemli bir gün o yüzden başlığı görünce çok ilgimi çekti. nedenn diye soralım mıı
ayy çok güzel bi duygu allah kolaylık versin, kolay bi doğum olur umarım senin için. bugün benim içinde önemli bir gün o yüzden başlığı görünce çok ilgimi çekti.
hayırlı ugurlu olsun darısı başıma bende bir an önce bebegimi saglıkla kucagıma alayım ama muko bakacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy çok güzel bi duygu allah kolaylık versin, kolay bi doğum olur umarım senin için. bugün benim içinde önemli bir gün o yüzden başlığı görünce çok ilgimi çekti. nedenn diye soralım mıı sorabilirsin canım hatta sormadan söleyim bugün eşimle tanışma yıldönünümüz 1 yıl kadar beklenen, olaylı ve bizim için çok güzel anlamlı bir gündü 2 sene önce bugün tanışmıştık. evlilik yıldönümü kadar önemli bi gün bizim için. ama konuyu katletmedim umarım
ayy canım ya çook teşekkürler... darısı sana inşallah tatlım