0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen kal aşk, ben giderim buralardan... 72 saatir dinledigim sarki.. Behlulden bihtere gitsin ay o şarkı benim çok içimi acıtıyo sabaha kadar dinleyip ağladığımı bilirim niyeyse benimde acıtıyo o zaman bu şarkı da benden sana gelsin tamamını dinle ama Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen kal aşk, ben giderim buralardan... 72 saatir dinledigim sarki.. Behlulden bihtere gitsin ay o şarkı benim çok içimi acıtıyo sabaha kadar dinleyip ağladığımı bilirim niyeyse benimde acıtıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen kal aşk, ben giderim buralardan... 72 saatir dinledigim sarki.. Behlulden bihtere gitsin ay o şarkı benim çok içimi acıtıyo sabaha kadar dinleyip ağladığımı bilirim
Sen kal aşk, ben giderim buralardan... 72 saatir dinledigim sarki.. Behlulden bihtere gitsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen kal aşk, ben giderim buralardan... 72 saatir dinledigim sarki.. Behlulden bihtere gitsin ay o şarkı benim çok içimi acıtıyo sabaha kadar dinleyip ağladığımı bilirim niyeyse benimde acıtıyo pelin şarkının içeriğinde iki aşık ve ikisi de gözlerini kapatıyor..yani behlül'e gitmesin olur mu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkendini vurdugu sahne ilkez bir dizi icin agladım... etkisinden ne zaman kurtulacaz evet ya ağla ağla helak oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkendini vurdugu sahne ilkez bir dizi icin agladım... etkisinden ne zaman kurtulacaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen kal aşk, ben giderim buralardan... 72 saatir dinledigim sarki.. Behlulden bihtere gitsin ay o şarkı benim çok içimi acıtıyo sabaha kadar dinleyip ağladığımı bilirim niyeyse benimde acıtıyo pelin şarkının içeriğinde iki aşık ve ikisi de gözlerini kapatıyor..yani behlül'e gitmesin olur mu tamamm devrım