Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBuda benimki nick ve isimden tanıdıklarımı eklemiştim ama isteyen ekleyebilir..Eşim nedeniyle foto koyamıyorum..
Uyarı! Diğer kullanıcılar tarafından rahatsız edici veya kötü amaçlı bulunabilecek davranışlarda bulunuyorsun.
Facebook'un sistemleri, aşırı sık arkadaş eklediğini belirledi. Bu özelliği çok daha seyrek kullanmalısın. Sitedeki özellikleri kötüye kullanmaya devam etmen, geçici olarak engellenmene veya hesabının kalıcı olarak kapatılmasına neden olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen SSS sayfasını ziyaret et.

face kopardı beni

:D:D:D
Uyarı! Diğer kullanıcılar tarafından rahatsız edici veya kötü amaçlı bulunabilecek davranışlarda bulunuyorsun.
Facebook'un sistemleri, aşırı sık arkadaş eklediğini belirledi. Bu özelliği çok daha seyrek kullanmalısın. Sitedeki özellikleri kötüye kullanmaya devam etmen, geçici olarak engellenmene veya hesabının kalıcı olarak kapatılmasına neden olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen SSS sayfasını ziyaret et.
face kopardı beni
:D:D:D
aşırı sık arkadaş eklemeye utanmıyor musun sen

ilahi Facebook
bu sefer olsun ama valla gıcık oldum Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinhem ben tıklayınca diğer yazdıklarımdan da açılıyor,siz beceremiyorsunuz

bu da olmazsa pes eden duvar sahibi kendini imha edecektir
Bu nasıl olsun zaten

ref=home var bitek devamında
facebook hesabın olduğuna eminmisin la_edri
la edri verdiğin adres benim anasayfam a gider
arkadaşlar önceki facebook adresimi artık kullanmıyorum veya sadece aileme özel kullanıyorum diyelim yeni facebook adresim budur eklemek isteyenler ekleyebilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
facebook hesabın olduğuna eminmisin la_edri 
valla artık değilim

ne gülüyosunuz be ben doğru giriyorum siz beceremiyosunuz taam mı

nasıl yeni adres aldıysam artık