Gönderen Konu: Deponuzu Shell'de doldurun, çocuğunuzun oyuncak hikayesini doldurun  (Okunma sayısı 1975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
 Deponuzu Shell'de doldurun, çocuğunuzun oyuncak kutusunu da Oyuncak Hikayesi 3 oyuncaklarıyla doldurun. Fırlayan, su fışkırtan, koşan 5 özel oyuncak sadece Shell'de.

Kampanya kapsamında, Shell Club Smart Card’la tek seferde KDV dahil 100TL’lik akaryakıt veya toplam (en fazla) 3 kerede ve aynı istasyondan 100TL’lik Shell veya İpragaz otogaz alımı yapan müşteriler 1 TL (KDV dahil) karşılıığında 1 adet Oyuncak Hikayesi 3 oyuncaklarından alabileceklerdir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
tüh shell den almıyoruz benzini..hani 1 kez alalım desem en az 3 kez almak lazımmış diye anladım ben yani kaçtı gitti bu kampanya
soluk soluğa yaşamalı insan..

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
teşekürler , oyuncağın değeri zaten 1 tl ancak eder alışveriş kampanyalarına gitmeli

Çevrimdışı la_edri

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409
teşekürler , oyuncağın değeri zaten 1 tl ancak eder alışveriş kampanyalarına gitmeli

lisanslı oyuncaklar -tabi ki- 1 tlye satılmaz.kaliteli,lisanslı ürünler en az 10 tlden başlıyor.ama 3 defa benzin alma şartı biraz saçma olmuş, bu kadar kasmasalarmış keşke  >:(

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı

lisanslı oyuncaklar -tabi ki- 1 tlye satılmaz.kaliteli,lisanslı ürünler en az 10 tlden başlıyor.ama 3 defa benzin alma şartı biraz saçma olmuş, bu kadar kasmasalarmış keşke  >:(

3 kere alma şartı yok. otogaz da 100 liralık gaz alamazsınız deponuz küçükse bu nedenle 100 lirayı aynı istasyondan 3 kerede tamamlayabilirsiniz diyor.

Çevrimdışı la_edri

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409

3 kere alma şartı yok. otogaz da 100 liralık gaz alamazsınız deponuz küçükse bu nedenle 100 lirayı aynı istasyondan 3 kerede tamamlayabilirsiniz diyor.

haklısın dikkatli okumamışım  :)

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
ben buz ve yumuşu aldım :) geriye 3 adet kalıyo koleksyonumun tamamlanması için :) uzaylılarıda almıştım ama kardeşim kutusunu açmış o yüzden bidaha alcam artık :D

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
bu gün bizde katıldık çocuklar ile, arabaya benzin çocuklara oyuncak :)

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
ahhh bir araba albilsem valla alıcam shell den söz ;)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....