Gönderen Konu: kızlar arasından önemli mail  (Okunma sayısı 4207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
kızlar arasından önemli mail
« : 22 Haziran 2010, 15:40:09 »
arkadaşlar bir mail aldım ve paylaşmak istedim.
sizede gelmiş olabilir.
tüm güvenlik önlemlerine karşı şifre ve kişisel bilgilerimiz çalınmış ! >:(

Sevgili kizlararasinda.com kullanıcıları,

Aşağıda, kizlararasinda.com internet sitesi tarafından gönderilmiş önemli bir mesaj bulunmaktadır. Mesajı dikkatle okumanızı rica ederiz.
kizlararasinda.com internet sitesi olarak amacımız, sitemizde güvenli ve eğlenceli zaman geçirmeniz. Kayıt sırasında bize vermiş olduğunuz kişisel bilgilerin korunması da bizler için çok önemli. Bize aktarılan verilerin korunması için aldığımız güvenlik önlemlerine rağmen, veritabanımızdaki bazı e-posta hesap bilgilerinin ve olasılıkla kizlararasinda.com üyelik şifrelerinin izinsiz bir şekilde elde edildiğini  olağan taramalarımız sırasında tespit etmiş bulunmaktayız. 
Bu olaydan sitenin tüm kullanıcıları değil, sadece bazı kullanıcı hesapları etkilenmiştir. Üzülerek belirtmek isteriz ki, sitede aldığımız tüm güvenlik önlemlerine rağmen,  siz de, bu olaydan etkilenen ve üyelik şifresi izinsiz bir şekilde elde edilen kullanıcılardan birisiniz.
Bu sorunun tekrarlamaması için elimizden geleni yaptığımızı ve sitedeki güvenlik önlemlerini arttırdığımızı belirtmek isteriz.

Bu nedenle, kizlararasinda. com şifrenizi değiştirmenizi önemle rica ederiz. Eğer, kizlararasinda. com şifrenizi e-posta hesaplarınız ya da başka siteler için de kullanıyorsanız, bu şifrelerinizi  de derhal değiştirin. Yeni şifre oluştururken veya halihazırda kullandığınız şifrenizi güçlendirmek için lütfen aşağıdaki önerilere dikkat ediniz.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
Ynt: kızlar arasından önemli mail
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2010, 17:09:52 »
anaaaaaaaaaa bana gelmedi böyle bir mail.ama senın adına çok üzüldüm. :(

artık özür için göndersinler 10,15 paket orkid ;D

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2010, 17:11:32 »
tamamen saçmalık bu.. bi ton kampanya var onlara neden böle şeyler olmuyo.. orkidin yarışması deilmiydi bu..koskoca firma böyle bir hataya düşmez bence.. bana kalırsa bu mail sahte..

bana kalırsa önce şirketle irtibata geç ondan sonra ne yapman gerekiyorsa yap..

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2010, 01:25:07 »
aynı mail dün bana da geldi. sağolun arkadaşlar şimdi sitesinden mesaj yazdım bakalım ne diyecekler.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2010, 01:33:09 Gönderen: uzaksehirler »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2010, 01:31:54 »
Yok artık daha neler.... Gelen mail sahte olabilir...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2010, 01:53:51 »
gelen e-mailin uzantısına bakmalısın..inanacak olsaydık gerçeklerden uzaklaşırdık..çok gülünç buldum bu gelen e-postayı :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2010, 10:41:52 »
ben e maili tam olarak buraya yazıyım arkadaşlar sahtemi değilmi söyleyin lütfen.
hala bişiy yapmadım şifrelerimi değiştirdim o kadar...

mail şu adresten geliyor  (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin)

Alıntı
Sevgili kizlararasinda.com kullanıcıları,

Aşağıda, kizlararasinda.com internet sitesi tarafından gönderilmiş önemli bir mesaj bulunmaktadır. Mesajı dikkatle okumanızı rica ederiz.
kizlararasinda.com internet sitesi olarak amacımız, sitemizde güvenli ve eğlenceli zaman geçirmeniz. Kayıt sırasında bize vermiş olduğunuz kişisel bilgilerin korunması da bizler için çok önemli. Bize aktarılan verilerin korunması için aldığımız güvenlik önlemlerine rağmen, veritabanımızdaki bazı e-posta hesap bilgilerinin ve olasılıkla kizlararasinda.com üyelik şifrelerinin izinsiz bir şekilde elde edildiğini  olağan taramalarımız sırasında tespit etmiş bulunmaktayız. 
Bu olaydan sitenin tüm kullanıcıları değil, sadece bazı kullanıcı hesapları etkilenmiştir. Üzülerek belirtmek isteriz ki, sitede aldığımız tüm güvenlik önlemlerine rağmen,  siz de, bu olaydan etkilenen ve üyelik şifresi izinsiz bir şekilde elde edilen kullanıcılardan birisiniz. Bu sorunun tekrarlamaması için elimizden geleni yaptığımızı ve sitedeki güvenlik önlemlerini arttırdığımızı belirtmek isteriz.

Bu nedenle, kizlararasinda. com şifrenizi değiştirmenizi önemle rica ederiz. Eğer, kizlararasinda. com şifrenizi e-posta hesaplarınız ya da başka siteler için de kullanıyorsanız, bu şifrelerinizi  de derhal değiştirin. Yeni şifre oluştururken veya halihazırda kullandığınız şifrenizi güçlendirmek için lütfen aşağıdaki önerilere dikkat ediniz.

Nasıl güçlü  bir şifre oluşturulur?

En az sekiz karakterli bir şifre tercih edin. Şifrenize ekleyeceğiniz her bir karakter, şifrenin sağladığı korumayı birkaç kat daha arttırır.
Şifrenizde, sayılar, harfler ve simgeleri birlikte kullanın.  Şifrede kullandığınız karakter çeşidi ne kadar fazla olursa, şifrenin tahmin edilmesi de o kadar zor olur.
Sizin için hatırlaması kolay, başkaları için tahmini zor kelimeleri tercih edin.
Şifrenizi oluştururken aşağıdaki uygulamaları kullanmaktan kaçının:
i. Sıralı veya tekrarlayan karakterler
Örnek: 12345678, 222222, abcdefg veya klavyenizde yan yana duran harfler (qwerty gibi).
            ii. Kişisel bilgiler
            Adınız, doğum tarihiniz, kimlik/pasaport numaranız ve benzeri bilgiler

Şifrenizi hiçbir şekilde kimseyle paylaşmayın.
İnternet kafe, okul gibi ortamlarda herkesin kullanımına açık bilgisayarlarda şifrenizi kullanmayın.
Bilgisayarınızdaki dosyalarinizda şifrelerinizi yazılı olarak saklamayın.
Farklı internet siteleri için farklı şifreler kullanın.
Bu önerilerin yer aldığı Microsoft internet sitesinden, şifrenizin ne kadar güçlü olduğunu da ölçebilirsiniz.  Bunun için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:

Olaydan etkilenen kullanıcılar, istenmeyen e-postalar veya kişisel bilgilerini girmelerini isteyen mesajlar alabilirler. kizlararasinda.com sitesinden gönderildiği iddia edilen ve sizden kişisel bilgilerinizi isteyen bir e-posta alırsanız buna kesinlikle cevap vermeyin. Böyle bir  mesaj aldığınızı bizlere   tüketici hizmetlerimiz aracılığı ile iletmenizi rica ediyoruz.

Konu ile ilgili sorularınız olursa, bize 0800 261 63 65 ve 0216 463 83 83  numaralı tüketici hizmetleri  yardım hattını arayarak  veya  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   adresine e-posta göndererek ulaşabilirsiniz. 

kizlararasinda.com  sitesine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder ve  yaşadığınız rahatsızlık için özür dileriz. İnternet sitemizi tekrar güvenle kullanabileceğinizi belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

kizlararasinda.com

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2010, 13:43:58 »
ewt tamamen aynı mail bana gelende bende sadece şifre değiştirdim hemen. ama bu mailden ling açmadan.sahte mail olup olmadıgına bilen arkadaşlar baksa içimiz rahat etse.

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2010, 13:45:03 »
Bana da gelmiş  ::)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 24 Haziran 2010, 19:51:46 »
ewt tamamen aynı mail bana gelende bende sadece şifre değiştirdim hemen. ama bu mailden ling açmadan.sahte mail olup olmadıgına bilen arkadaşlar baksa içimiz rahat etse.

Sahte değil
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld