Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin|141835848_7086799_1845_7235028
Çok basit. Aşağıda bize Skype ile sohbet etmek istediğiniz arkadaşlarınızı söyleyin ve biz onları davet edelim. Biz bununla uğraşırken, Skype kurulu en yeni HD Panasonic TV'yi kazanabilmeniz için çekilişe adınızı ekleyeceğiz. Kazanırsanız, Güney Afrika'da futbol takımınızı desteklemeniz için ödülünüzü zamanında alacağınızdan emin olabilirsiniz
anlayamdım katılım yapamıyorum.yardımcı olurmusunuz*
Buna katılan var mı bizden?
ben katıldım. sonuçlar ne zaman açıklanır acaba...
ben katıldım. sonuçlar ne zaman açıklanır acaba...
Kazananlara 7 Temmuz'da bildirimde bulunulacakmış. Bu arada Biten Kampanyalar'a taşınmış ama henüz bitmedi. 23:59 da dahil, bu saate kadar katılmak isteyenler olursa katılabilirler.
hatırlatmanız iyi oldu.son anda katılabildim....
kazananlar 7 temmuzda açıklanacaktı,neden hala verilmedi sonuçlar?
Büyük Ödül kazanan adaylarına kazandıkları 7 Temmuz 2010 tarihinde bildirilecek. Rastgele çekiliş Sponsorun çalışanları tarafından yapılacaktır. Büyük Ödül Kazanan Adaylarının, bildirimi takip eden 7 gün içinde bir yeminli beyan/yükümlülük belgesini usulünce imzalayıp kuryeyle göndererek bize ulaştırması gerekebilir. Bu süreye uyulmaması veya ödül bildiriminin teslim edilemeden geri dönmesi katılımcının elenmesine neden olacak ve ödül yedek adaya verilecektir. Kazanma şansı alınan uygun başvuru sayısına bağlıdır
nerede, ne şekilde bildireceklermiş yazmamışlar, fasaryaymış.