0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim kıvırcık saçlarımı şekillendiren makine henüz üretilmedi daha ne güzel işte lüle lüle...kızıma hamileyken nerede kıvırcık saçlı varsa ona bakıyordum saçları kıvırcık olsun diye(biliyorum batıl inanç)
Benim kıvırcık saçlarımı şekillendiren makine henüz üretilmedi daha
ebrucum popstar gibisin canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim kıvırcık saçlarımı şekillendiren makine henüz üretilmedi daha ne güzel işte lüle lüle...kızıma hamileyken nerede kıvırcık saçlı varsa ona bakıyordum saçları kıvırcık olsun diye(biliyorum batıl inanç) Oldumu kıvırcık. Eğer öyleyse bende o günlere gelirsem pırasa saçlılara bakarım bol bol bu arada dua edinde juriler beşiktaşlı olsun. Yoksa baştan out
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim kıvırcık saçlarımı şekillendiren makine henüz üretilmedi daha ne güzel işte lüle lüle...kızıma hamileyken nerede kıvırcık saçlı varsa ona bakıyordum saçları kıvırcık olsun diye(biliyorum batıl inanç) Oldumu kıvırcık. Eğer öyleyse bende o günlere gelirsem pırasa saçlılara bakarım bol bol bu arada dua edinde juriler beşiktaşlı olsun. Yoksa baştan out vallahi çok kıvırcık olmadı ama altları lüle lüle
heyy bişiy dicem şimdi kafam karışık.benim facede adım sukunet diye geçiyo ya hani değiştirmek istedim değiştirilmiyo.karambole kazanırsam bide kabul etmezlerse bu isim yüzündeeen
öf ya bu işyerinde neden face yasak açıp göremiyorum sizleri.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinöf ya bu işyerinde neden face yasak açıp göremiyorum sizleri. bende hastanede giremiyodum ama bi yol buldum denemek istersen eğer;Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a gir oraya face.in adresini yaz giriyo...büyük ihtimal olur sende de...