0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuarada orda benimde fotom var yunus-pinar çolak diye gerçi azcık çirkin çıkmışım ama ekledim bakalım ay olsun benimkinden daha iyi en salaş en bakımsız halim belki bu kız kendine biraz baksın diyerek verirler belki ayy gamze bir alemsin hee evet öyleyim canım ben diyim güzel saç vermesinler benim gibi bakımsıza versinlerde fayadasnı görelim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuarada orda benimde fotom var yunus-pinar çolak diye gerçi azcık çirkin çıkmışım ama ekledim bakalım ay olsun benimkinden daha iyi en salaş en bakımsız halim belki bu kız kendine biraz baksın diyerek verirler belki ayy gamze bir alemsin hee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuarada orda benimde fotom var yunus-pinar çolak diye gerçi azcık çirkin çıkmışım ama ekledim bakalım ay olsun benimkinden daha iyi en salaş en bakımsız halim belki bu kız kendine biraz baksın diyerek verirler belki
buarada orda benimde fotom var yunus-pinar çolak diye gerçi azcık çirkin çıkmışım ama ekledim bakalım
benim saçımı kuafor bile düzeltemediiği için, bu kızın saçı rowentayla bile düzleşmez deyip vermezler