0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya konuyla alakasız ama bişi farkettim az evvel, anasayfadan bakınca konunun sayfa sayıları küçükten büyüğe doğru yani 1,2,3,4 diye giderken bu konunun ki neden 4.3.2.1 diye gidiyo 1234 diye gidiyor bende
ya konuyla alakasız ama bişi farkettim az evvel, anasayfadan bakınca konunun sayfa sayıları küçükten büyüğe doğru yani 1,2,3,4 diye giderken bu konunun ki neden 4.3.2.1 diye gidiyo
buarada orda benimde fotom var yunus-pinar çolak diye gerçi azcık çirkin çıkmışım ama ekledim bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuarada orda benimde fotom var yunus-pinar çolak diye gerçi azcık çirkin çıkmışım ama ekledim bakalım ay olsun benimkinden daha iyi en salaş en bakımsız halim belki bu kız kendine biraz baksın diyerek verirler belki
Orada benim yüzüm görünmüyor diye eleme ihtimalleri var mı ki?bi tane daha mı yüklesem acaba garanti olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuarada orda benimde fotom var yunus-pinar çolak diye gerçi azcık çirkin çıkmışım ama ekledim bakalım ay olsun benimkinden daha iyi en salaş en bakımsız halim belki bu kız kendine biraz baksın diyerek verirler belki ayy gamze bir alemsin hee