arzu akdağ bizden demi sanki

ben onun fotoyu çok beğendim
evet bende koydum laf olsun diyerek zaten o fotoyu gören beni tanıyan benim olduğuma inanmaz o denli ama bu yarışma değilde 1 koli un verselerdi daha iyi olurdu

bakın kızlar bana fotomu koydurdunuz kaçmayın ama silerim fotomu sizde koyun
evet bende koydum laf olsun diyerek zaten o fotoyu gören beni tanıyan benim olduğuma inanmaz o denli ama bu yarışma değilde 1 koli un verselerdi daha iyi olurdu 
kuzumm koycaz bizde ama sansımı azalttın
hangisi senin foton cilekrecelii ...
gamze canım ama vallah iki kişi için katıldım yoksa bana göre değil zaten çok guzel saçlar var orada mesela seninki mervecim
Ben de güneşte ışıldayan kel kafamla katılcam
gamze canım ama vallah iki kişi için katıldım yoksa bana göre değil zaten çok guzel saçlar var orada mesela seninki mervecim
teşekkür ederim canım ama normalde benim saçlarım hep problemlidir bi türlü şekle sokamıyorum mecbur düzleştiriyorum doğal olarakta çok yıpranıyolar... hem niye sana göre olmasın ...sonuçta ordaki güzel saçlar ya bi kuaför elinden geçiyo ya da fönden

yani herkese göre bence...önemli olan kuaförden çıktığında bi iki foto çekip saklamak
evet canım öyle yapmak lazım ben yapamadım bu sıcakt kuaföre gitmem vallah