süper bir çekiliş daha

Mete Bey ile görüştüm çekilişe diğer blogumuda dahil etti sağolsun googleden kaynaklanan sorundan dolayı ara sıra net ve com lu adreslere girmekte sorun yaşanıyor şuan 5 yorum bırakılmış durumda ama katılım ve tanıtım için sizlere diğer blogumda adresini veriyorum iki blogtaki yorumlarda çekilişe dahil olacaktır birden fazla aynı kişi yorum bıraksada 1 çekiliş hakkına sahiptir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinson katılım 25 temmuz tatile çıkmadan katılın bence bol şanslar
googleden kaynaklı sorundan dolayı blogspota geçtim arkadaşlar buradanda katılım yapabilirsiniz 2 blogtaki yorumlarda çekilişe dahil olacak ama tek katılımları sayılacaktır bilginizeLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
linkde sorunmu var açılmıyor bende
maalesef arada googleden kaynaklanan com ve net adresleri hata veriyor ama katılan arkadaşlar oldu denemeye devam
bendede açılmıyor yaa nasıl katılıcam
Mete Bey ile görüştüm çekilişe diğer blogumuda dahil etti sağolsun googleden kaynaklanan sorundan dolayı ara sıra net ve com lu adreslere girmekte sorun yaşanıyor şuan 5 yorum bırakılmış durumda ama katılım ve tanıtım için sizlere diğer blogumda adresini veriyorum iki blogtaki yorumlarda çekilişe dahil olacaktır birden fazla aynı kişi yorum bıraksada 1 çekiliş hakkına sahiptir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinson katılım 25 temmuz tatile çıkmadan katılın bence bol şanslar
çok güzel hediye cnm Mete M. GEDİKOĞLU - TARMAN GROUP 7 haziranda bana kampanya yapmak istediklerine dair mail yazmıştı
deri tepsi kampanyam bitince yapalım dedim bende
dün ürünü seçip mail yollamışlar gereksize düşmüş aynı ürün sanırım benim blogtada tanıtmak istedikleri
Gönderme tarihi: 21 Haziran 2010 Pazartesi 15:40:29
Aysel Hanım,
Sectigimiz urun BH007M’dir.
Bundan sonraki hareket planı hakkında lutfen bizi bilgilendiriniz akabinde gerekli organizasyonu organize edelim...
Kolay gelsin...
Mete
evet ayselcim aynı ürün 
senle kaderlerimiz hep aynı cnm

bu sefer değiştirmiyeyim ben hediyeyi banada onu sunmuşlar onunla devam edelim.